Duško podneo papire za razvod od JK

Republika 22.04.2019 13:45
Duško podneo papire za razvod od JK


Duško Tošić podneo je papire za razvod braka od Jelene Karleuše, ekskluzivno saznaje Srpski telegrafNaime, fudbaler koji sada boravi u Kini, gde igra za fudbalski klub Gvangžu je sačekao da prođe 40 dana od smrti Divne Karleuše kako bi ženi Jeleni uručio papire za razvod.

- Znalo se od samog početka da Tošić neće oprostiti prevaru JK niti da će preći preko svih skandala koji se tiču Ognjena Vranješa i njegove žene - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da je ovaj bračni par pokušao da prebrodi razne udare, ali na ovo sa Ognjenom Tošić nije mogao, a da ne reaguje.

- Karleuša je u početku bila imuna na sve priče i dešavanja, najviše zbog porodice. Oboje su se pravili kao da se ništa ne događa i da u njihovom braku nema trzavica. Međutim, nakon raznih prepiski sa Vranješem, on joj je već tada rekao da će razvod biti brz.

Kako dalje saznajemo, Dušku je bilo veoma teško da baš u trenutku kada je Divna umrla tako nešto predoči Jeleni, pa je zbog toga odlučio da prođe određeni vremenski period

Smrtni slučaj u porodici Duška stopirao u nameri da se još brže razvede

- Nakon tih skandala, Divna je ubrzo umrla, što je Duška stopiralo u nameri da se razvede. On je zaista postupio ljudski, pustio je da prođe 40 dana i nakon toga je završio sa Karleušom, koja se nije mnogo bunila kada joj je saopštio da ne može s njom da ostane i da je kraj - rekao nam je naš izvor blizak Tošiću i pop zvezdi.

Podsetimo, skandal koji je početkom godine izazvala Jelena zbog dopisivanja sa fudbalerom Vranješem veoma je potresao njenog muža, kao i celu porodicu. Iako se trudio da bude pribran i smiren, to nikako nije mogao pošto je vest o Karleušinom neverstvu obišla region. Takođe, afera pevačice i mladog fudbalera dospela je i u medije u Kini, gde je Karleušin muž baš tada potpisao višemilionski ugovor za njihov klub Gvangžu. Duško je pokušao potpuno da se izoluje iz čitave priče i nakon izjave koju je dao na početku, uputivši medije da se obrate Vranješu, više se nije oglašavao. On je odmah nakon rasprave sa Jelenom, kada joj je našao poruke u telefonu, otišao u Kinu i time joj stavio do znanja da neće sačuvati brak. Pokušali smo da dobijemo odgovor od Karleuše, kao i od Tošića, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak