Crveno-beli spremni; Tomić: Da se završi posao

RTS 19.04.2019 07:25
Crveno-beli spremni; Tomić: Da se završi posao


Crveno-beli će pokušati da do petka zaborave na sva ružna i nesportska dešavanja iz prvog meča u hali "Morača" koje nemaju nikakve veze sa sportom. Trener crveno-belih izjavio je da je njegov tim spreman za četvrti meč i da se nada da će se finalna serija završiti u Podgorici.Očekuje se velika borba dva najbolja tima Jadranske lige, za svaki koš, skok, svaku loptu...

Crveno-beli će pokušati da do petka zaborave na sva ružna i nesportska dešavanja iz prvog meča u hali "Morača" koje nemaju nikakve veze sa sportom. To nije lako, ali prema njihovim rečima "na muci se poznaju junaci".

Nakon prepodnevnog odmora usledio je trening. Od hotela "Podgorica"  do dvorane "Morača" igrače je pratila policija. Usput su viđeni zanimljivi grafiti. Na poslednjem treningu bila je i ekipa RTS-a. Uigravle su se akcije, dodavanja, vežbao šut sa distance, ali i kroz razgovor vršila analiza, kako se ne bi ponovile greške iz trećeg meča.

Zvezda neče moći da računa na Reglanda i Perperoglua.

„Sigurno nas čeka teška utakmica. Ono što moramo da promenimo je da nije dovoljno imati koncentraciju 25 minuta, već 40. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici, sve izrečeno na sastancima, moramo da sprovedemo na teren. U ovakvim utakmicama moraš da igraš u oba pravca dobro, da bi pobedio"

„Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, ne trebamo da razmišljamo o porazu, već da se spremimo, odigramo dobro i završimo finalnu seriju u Podgorici.

„Za razliku od mojih kolega, ne bih komentarisao druge stvari osim košarke. Svi smo videli šta se dešavalo ovde", zaključio je Tomić.

Četvrti meč finalne serije ABA lige igra se u petak od 19.00 časova. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak