Vučić opoziciji: Probićemo svaku vašu blokadu

Mondo 18.04.2019 18:44
Vučić opoziciji: Probićemo svaku vašu blokadu


Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da veliki skup koji je zakazan za 19. april u Beogradu, u okviru kampanje Budućnost Srbije, neće početi sve dok ne budu mogli svi da dođu.Vučić je poručio opoziciji s "nema ispunjavanja ultimatuma i da ih nikada neće ni biti", a da su u parlament "dobrodošli" ako hoće da razgovaraju.

"Pozvali smo ih u parlament. Iako ja ne bih da se srećem sa njima, to nam je obaveza. A oni kažu 'nećemo u parlament'. A gde ćete, na ulici da razgovaramo?", rekao je Vučić.

On je kazao da vlast već pet meseci trpi okupljanja opozicije, a da oni prete da će da blokiraju puteve da ljudi ne mogu dođu 19. aprila u Beograd na miting SNS-a.

On je rekao da će biti probijena svaka blokada koju pokuša da postavi opozicija da bi sprečila ljude da dođu u Beograd.

"Ajd', probajte da blokirate, pa ćete da vidite - svaku blokadu ćemo da vam probijemo, na svakom mestu. Da vidite, bando fašistička, da fašizam u Srbiji neće proći", poručio je Vučić, nakon čega je dobio veliki aplauz u Sava centru.

On je na taj način odgovorio na najave iz Saveza za Srbiju da nije isključena blokada puteva po Srbiji, kako bi pristalice SNS bile sprečene da dođu na skup 19. aprila.

Kako je rekao, miting u petak neće početi dok svi koji žele ne budu mogli da dođu.

"A, ići ćemo u svako selo, u svako mesto, gde god se bilo koji sledbenik fašiste (Boška) Obradovića, tajkuna (Dragana) Đilasa i (Vuka) Jeremića usudi da blokira ljude i da im spreči kretanje... Dok ne oslobodimo te puteve, neće krenuti miting u Beogadu, makar dva dana čekali, ovde u Beogradu", naglasio je Vučić.

SNS najavila je za 19. april veliki miting u Beogradu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak