Treća prolećna 'Novosadska cvetna pijaca'

RTV 17.04.2019 08:04
Treća prolećna 'Novosadska cvetna pijaca'


Ovog petka i subote, 19. i 20. aprila, održaće se treća "Novosadska cvetna pijaca", i ovo će biti praznična i pretpraznična manifestacija.Cilj je promovisanje malih proizvođača kako bi mogli da predstave svoje proizvode sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućeno im je unapređivanje ponude, plasiranje proizvoda, ostvarivanje poslovne saradnje sa ostalim proizvođačima i promovisanje delatnosti.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati tri izložbene celine - izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i hrane i izlagače umetničkih zanata. Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred Spensa, svim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti oko veliki broj proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i izlagača umetničkih zanata.

Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, i svaki put se trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

Takođe, u subotu će se održati i radionica "Sasvim prirodna subota" za najmlađe sugrađane Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10.30 časova. Program "Sasvim prirodna subota" je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.

Naredna "Cvetna pijaca" održaće se nakon praznika, 10. i 11. maja. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak