Naomi Kembel šutnula mlađeg pevača, 'smorio' ju je...

Mondo 16.04.2019 21:22
Naomi Kembel šutnula mlađeg pevača, 'smorio' ju je...


Pevač Lijam Pejn (25) i supermodel Naomi Kembel (48) su navodno bili u vezi još od decembra prošle godine i dok je on prijateljima rekao da im je odnos "eksplozivan", izvori za "The Sun" tvrde da supermodel nije bila spremna da se veže.Svaki događaj gde su se njih dvoje pojavljivali, ljudi su očekivali da dođu ruku pod ruku i tako ozvaniče vezu, ali do toga nikada nije došlo - naprotiv.

Sada stižu navodi da je Naomi okončala ovu romansu, jer se navodno "smorila".

"Naomi je odlučila da pusti da stvari između njih izblede. Ne sviđa joj se LIjam više i šutnula ga je. Jednostavno, postalo joj je dosadno, smorila se", rekao je jedan od izvora za "The Sun" i dodao: "On je uvek bio taj koji je bio željniji, a što se nje tiče, nikada nisu ni bili zvanično zajedno, već više opuštena kombinacija."

Još jedan izvor za "The Mirror" je istakao da će Naomi i Lijam navodno "ostati prijatelji", kao i da nema nikakvih negativnih osećanja među njima.

"Lijam i Naomi su se lepo zabavili zajedno, slagali su se i proveli dobro vreme. Ali, jednostavno nije bilo suđeno. Ostaće prijatelji i nema ljutnje među njima", zaključio je izvor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak