Dnevni horoskop za 16.04.2019.

SvetPlus 16.04.2019 10:12
Dnevni horoskop za 16.04.2019.
Ovan 21.3.- 20.4.

Angažovaćete se na više strana, ali nećete uspeti da postignete željene rezultate. Bićete zaboravni, zbunjeni i skloni pravljenju grešaka.

Ukoliko ste slobodni, verovatno se nećete previše truditi da osvojite osobu koja vam se dopada. Zauzeti će imati relativno skladan odnos sa partnerom.

Nećete uspevati da se sporazumete sa kolegama. To se naročito odnosi na one koji rade sa inostranstvom. Budite oprezni u rukovanju novcem i važnim dokumentima.


Bik 21.4.-21.5.

Na okolinu ćete ostavljati utisak isuviše tvrdoglave osobe. Zapravo ćete biti hrabri i uporni, međutim, to vam danas neće doneti puno rezultata.

Ako se vaš partner bude posvetio nečem drugom, a ne vama, vi ćete to lično shvatiti. Slobodni Bikovi neće imati naročitog uspeha na ljubavnom planu.

Možete se naći u nezahvalnoj finansijskoj poziciji. Ili nećete biti u situaciji da izmirite svoje dugove, ili će vaša zarada biti znatno manja nego što ste se nadali.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Okretaćete se bliskim osobama za pomoć kako biste realizovali svoje planove i ciljeve. Bićete nesigurni, ali i preterano osetljivi.

Slobodni će biti jako zavodljivi i privlačni svojoj okolini. Ako ste u vezi, partner verovatno neće uspeti da ispuni vaša očekivanja koja danas mogu biti prevelika.

Imaćete utisak da su vaši poslovni ciljevi teško ostvarivi. Moguće je da će vam samopouzdanje biti poljuljano uspesima vaše konkurencije.


Rak 22.6. - 22.7.

Prijala bi vam pauza od svakodnevnih obaveza. Bićete preterano zabrinuti i skloni da tražite problem i tamo gde ga nema.

Ako ste slobodni, posvetite se prijateljima. Rakovi koji su u vezi, osećaće se bezbrižno u društvu voljene osobe koja će znati kako da ih razveseli.

Na radnom mestu, najviše uspeha ćete imati u grupnim aktivnostima. Ako radite samostalno, značiće vam saveti onih kojima verujete.


Lav 23.7.- 22.8.

Puno je toga što želite da postignete. Iako ćete danas biti veoma uporni, nećete uspeti da prevaziđete baš sve prepreke.

Bez obzira na ljubavni status, možete imati manje oscilacije u ponašanju. Čas ćete biti zatvoreni u sebe, čas ćete imati potrebu za emotivnom bliskošću.

Na momente će vam se činiti da ste nemoćni da utičete na razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imaćete tendenciju da se razbacujete novcem.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas vas neće zaobići neka ne tako prijatna iznenađenja. Međutim, potrudićete se da to ne poljulja vaš entuzijazam i samopouzdanje.

Ako ste slobodni, nećete biti naročito zainteresovani da promenite svoj ljubavni status. Zauzeti će sa partnerom ući u raspravu u kojoj će biti teških reči sa obe strane.

Imaćete dobre ideje, međutim, određeni sukobi sa osobama koje su na višem položaju od vas privremeno će onemogućiti realizaciju vaših poslovnih ciljeva.


Vaga 23.9. - 22.10.

Nećete preterano uživati u razgovoru i, uopšte, kontaktu sa ljudima koji vam nisu naročito bliski. Tražićete način da to izbegnete.

Ako ste slobodni, moguće je da saznate da imate suparnika koji je vrlo uporan da osvoji osobu koja vam se dopada. Zauzeti će biti relativno zadovoljni ljubavnim životom.

Trebalo bi da povedete računa o potrošnji novca. Postoji mogućnost da raspolažete sa manje sredstava nego što ste mislili.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Sve što pripada praktičnoj oblasti života ići će vam na živce. Najbolje je da se danas okrenete partneru, porodici i prijateljima i uživate u ljubavi i druženju.

Ako želite da upoznate nekog s kim biste mogli da doživite romansu, biće dovoljno da negde izađete. Zauzeti će se sjajno zabavljati u društvu voljene osobe.

Možete praviti puno planova u vezi sa poslom i karijerom, ali neće svi oni biti realni. I finansije vam danas mogu zadavati probleme.


Strelac 21.11.- 21.12.

Prijaće vam da provedete jedan miran i sasvim neuzbudljiv dan, međutim, ova želja vam se može ostvariti samo delimično.

Oni koji su u vezi, sa partnerom će se sukobljavati po raznim pitanjima. Slobodni će ostavljati utisak nepristupačne osobe.

Sa lakoćom ćete obavljati svoje radne dužnosti. Ipak, imaćete utisak da biste bili još efikasniji kad vas ne bi opterećivala neka porodična pitanja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ovaj dan će biti pogodan za izlaske i druženja. Primetićete da se vaš krug prijatelja i poznanika širi i da postajete sve popularniji.

Ako ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko ima velike snove, ali stoji sa obe noge na zemlji. Oni koji su u vezi, primetiće da je njihov partner pomalo odsutan.

Imaćete nekih nedoumica kada je reč o vašem trenutnom zaposlenju. Možda budete razmišljali o započinjanju privatnog biznisa, ili investiranju u nešto drugo.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Klonite se isuviše ekscentričnih ljudi, iako će vam upravo oni danas buditi radoznalost. Svoje slobodno vreme provedite u kućnoj varijanti.

Zauzeti će biti zadovoljni trenutnom atmosferom u emotivnom odnosu. Vodolije koje su slobodne biće neodlučne i zbunjene kada su ljubavne prilike u pitanju.

Odnosi sa pojedinim kolegama mogu biti zaoštreni, što će se negativno odraziti na kvalitet vašeg rada. Finansijama ćete biti zadovoljni.


Ribe 20.2.- 20.3.

Teško ćete pronalaziti zajednički jezik sa širom okolinom, što će vas iscrpeti. U večernjim satima, prijaće vam opuštanje uz dobar film, ili knjigu.

Ukoliko ste u vezi, vaš partner će se postarati da se osećate voljeno. Slobodne Ribe će imati priliku da promene svoj status, ali će biti neodlučne da to urade.

Na poslu nećete uspevati da se sporazumete ni sa kim. Neko od vaših kolega će vam se čak činiti neprijateljski nastrojenim prema vama. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak