Nema više Breda i Anđeline: Tri godine borbe na sudu okonačno potpisom

Gloria 15.04.2019 14:40
Nema više Breda i Anđeline: Tri godine borbe na sudu okonačno potpisom


Konačno se i to desilo. Sada i zvanično više ne postoji “Branđelina”. Bred Pit i Anđelina Džoli nakon tri godine natezanja na sudu konačno su potpisali papire za razvod.Nekadašnji slavni par Anđelina Džoli i Bred Pit započeli su svoju romansu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dve godine i delili su zajedno šestoro dece - troje biološke i troje usvojene.

Anđelina je na jesen 2016. godine predala papire za razvod, a navodno, povod je bio verbalni i fizički okršaj koji je glumac imao sa njihovim najstarijim sinom Medoksom. Potom su usledile priče o neverstvu, konzumiranju alkohola i droga, nasilnom ponašanju… Čak se umešao i FBI.

Delovalo je da se nekad najomiljeniji par na svetu neće rastati u prijaljskim odnosima. Bred i Anđelina su u međuvremu “zakopali ratne sekire” i svoj “prvljav veš” više nisu iznosili u javnost.

Krajem prople godine pit i Džolijeva su postigli dogovor oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, a detalji ovog dogovora su poverljivi kako bi se zaštitili interes i intima dece.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak