Goca tužila bivšeg muža: Marinković izneo sve detalje, ovako je izgledalo kada su se sreli na sudu!

Kurir 14.04.2019 21:55
Goca tužila bivšeg muža: Marinković izneo sve detalje, ovako je izgledalo kada su se sreli na sudu!


Goca Tržan našla se na sudu sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, a on je izneo detalje njihovog susreta.Naime, Raša, Gocin sadašnji muž i pevačica tužili su Ivana za povredu ugleda i časti, jer je rekao da je Raša homoseksualac i da zbog toga ne može sa njom imati decu.

Njih dvoje traže da im Ivan platim odštetu od 300.000 dinara, a Marinković komentariše kako to nije bila njegova izjava. 

"A ja sam samo kazao "indijanac" i da ne može da ima decu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu", otkrio je Ivan. Marinković je u nastavku dodao da se sve vreme smejao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim rečima pokušavali da naprave žrtve od sebe.

"Odvalili su kako su uvrede koje sam izneo na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Zatim je objasnio da sa Gocom nema naslednike jer ima slabo pokretljive spermatozoide, kao i da planiraju veštačku oplodnju. Otkako su Goca i on zajedno, pričaju da će da usvoje dete. Strašno je da izjaviš tako nešto i da to nikad ne uradiš", nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa. 

Ivan je ispričao i kako bivša žena nije želela da mu se obrati. 

"Dok smo bili u hodniku, pitao sam Gocu kako je naša ćerka Lena. Na to mi je odgovorila: "Mene pitaš?". Video sam da se pravi luda, pa sam istom merom uzvratio: "Ma jok, advokata", ispričao je Ivan. IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak