Vulin: Na sugestiju vrhovnog komandanta odložio sam štrajk glađu

Mondo 12.04.2019 15:45
Vulin: Na sugestiju vrhovnog komandanta odložio sam štrajk glađu


Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da neće stupiti u štrajk glađu.- Imao sam dug razgovor s vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem i odlučio sam da odložim svoj štrajk - rekao je Vulin na konferenciji za novinare.

- Ja sam spreman uvek za borbu, ovo je procena vrhovnog komandanta Vojske Srbije da treba da budem tu gde jesam i ja ću to poslušati, ne sa velikim entuzijazmom, ali poslušaću, jer je to čovek kome verujem i kome Srbija veruje - rekao je Vulin.

On je rekao da je ideja o štrajku glađu bio odgovor na "iznude" koje traži opozicija.

- Da vide da i sa ove strane Srbije ima neko da im se suprotstavi, istim sredstvima, da ne dozvoli da oni ispadnu žrtve, da im ne dam da prave od bilo koga, pa i od Aleksandra Vučića, nekoga ko ne brine o tuđim životima - rekao je ministar.

Zato je, kako dodaje, "ponudio i tražio štrajk glađu", jer je smatrao da je to adekvatan odgovor.

- Jutros sam imao dug razgovor s predsednikom Vučićem, nas dvojica smo saborci, iz decenije uporne opozicione borbe protiv DOS-ovog režima. Kao saborci umemo da se ne slažemo. Ja mu verujem, verujem i u njegove procene, jer je čovek koji bez svake sumnje dobije sve izbore svojim imenom i prezimenom, zato sam jutros prihvatio sugestiju svog saborca, svog koalicionog partnera i prvog u lancu sistema komande, da odložim svoj štrajk - rekao je Vulin.

Svima onima koji su, kako kaže, potrošili jučerašnji dan nadajući se njegovoj "skoroj i bolnoj smrti", Vulin se "izvinio".

- Želim da se izvinim što im to nisam omogućio, više sreće drugi put. Hvala vam na velikom entuzijazmu, na mržnji koju ste pokazali. Moraću da vas razočaram, žao mi je što niste dobili što ste tražili - rekao je Vulin.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak