Štrajk glađu: Sastanak Vučića i Vulina

Mondo 12.04.2019 13:21
Štrajk glađu: Sastanak Vučića i Vulina


Održan je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra odbrane Aleksandra Vulina u zgradi Predsedništva, saznaju "Novosti".Sastanak je, kako se navodi, upriličen posle najave prvog čoveka resora odbrane da će stupiti u štrajk glađu "zbog nasilja koje sprovode lideri i pristalice Saveza za Srbiju".

Vulin će o svojim daljim koracima javnost upoznati na konferenciji za medije koje je prvobitno planirana za 11.50, a u međuvremenu je odložena za 15 sati.

Pod oznakom "hitno" najavljena je i konferencija za novinare u 14.00 u Skupštini grada na kojoj će govoriti zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijevića. Vesić će se, objavljeno je u četvrtak, pridružiti Vulinu u štrajku glađu. A uz njega i pojedini odbornici Skupštine grada Beograda i poslanici SNS, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem.

Vulin je odlučan da štrajkuje glađu sve dok lider opozicionog bloka Savez za Srbiju "ne prestanu da sprovode nasilje na većinskom Srbijom", objavio je ranije "Informer", dodajući da još "tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije" planira da se pridruži Vulinu u štrajku glađu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak