Druga prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu ispred Spensa

NS Uživo 11.04.2019 21:45
Druga prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu ispred Spensa


Druga prolećna “Cvetna pijaca” u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada održaće se u petak i subotu, 12. i 13. april na platou ispred SPENS-a.Cilj je promocija malih proizvođača kao i prilika da predstave svoje proizvode. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućeno je unapređenje ponude, plasiraje proizvoda, ostvarivanje poslovne saradnje sa ostalim proizvođačima i promocija  delatnost malih proizvođača.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izlagače umetničkih zanata. Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti oko 76 proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, 13 proizvođača meda i hrane i nekoliko izlagača umetničkih zanata. Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano.

Takođe, u subotu će se održati i radionica “Sasvim prirodna subota” za najmlađe sugrađane Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10 i 30 časova. Program “Sasvim prirodna subota” je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.

Naredna “Cvetna pijaca” planirana je za 19. i 20. aprila.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak