U Novom Sadu pripreme za miting 'Budućnost Srbije', zatvorene ulice u centru

N1info 11.04.2019 15:13
U Novom Sadu pripreme za miting 'Budućnost Srbije', zatvorene ulice u centru


Od jutros je zabranjen ulazak vozila u uži centar Novog Sada, kao i u garažu kod Srpskog narodnog pozorišta zbog održavanja mitinga u okviru kampanje "Budućnost Srbije"Zabrana saobraćaja nije bila najavljena, tako da je nepoznato do kada će ove ulice biti zatvorene i da li za to postoji dozvola, prenosi 021. Prepreke su od jutros postavljene na ulazu više ulica u centru rano jutros.

"Autobusi će biti parkirani na bulevarima, gde to bude zgodno, u prvoj desnoj traci kako bi saobraćaj mogao da se odvija. Praktično, samo Radnička ulica će biti zatvorena, a u delu ostalih saobraćaj će biti otežan, zbog autobusa koji će biti parkirani i zbog toga, jer se neće saobraćati u tri, nego u dve trake. Ostalo će policija ad hoc da rešava", navodi Član Gradskog veća za saobraćaj Aleksandar Kravić za 021.rs.

U samoj pešačkoj zoni, na Trgu slobode i na prilazima trgu, odvijaju se pripreme za održavanje mitinga, pa se, između ostalog, mogu videti radnici JKP "Put" kako dizalicom pomažu da se na Tanurdžićevoj palati postave transparenti sa imenom predsednika.

Glavni govornik biće Vučić, a kako je najavljeno, okupljenima će se obratiti i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade rekao je ranije da će to biti jedan od najvećih skupova koji je ikada održan u Vojvodini, pošto će na njega organizovano autobusima doći simpatizeri Srpske napredne stranke iz cele Vojvodine, ali, prema nekim najavama, i iz drugih krajeva zemlje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak