Dnevni horoskop za 09.04.2019.

Mondo 09.04.2019 09:02
Dnevni horoskop za 09.04.2019.
Ovan

Danas ste sjajno raspoloženi. Drugi ljudi Vam pomažu na poslu i možete dobiti pohvale. Budite iskreni i otvoreni prema bliskim ljudima, tako ćete izbeći sve nesporazume.

Bik

Moguć je priliv novca. Bitno je da pažljivo isplanirate dan. Pokušajte da ostavite nešto novca sa strane. Hranite se malo zdravije.

Blizanci

Budite diskretniji danas. Ne dozvolite da drugi vide ili saznaju nešto o privatnim problemima koje trenutno imate. Neke stvari zadržite za sebe.

Rak

Imate dosta elana i motivisani ste da radite. Svašta Vam je na pameti, pa Vam je potreban fokus da biste se bolje organizovali. Pazite na rokove.

Lav

Sve što ste isplanirali veoma je ostvarivo danas. Sve Vam ide od ruke. Družite se više sa dragim ljudima.

Devica

Imate dosta obaveza. Podelite obaveze na više stavki. Budite prijatni prema kolegama, jer se sve dogovorom može rešiti.

Vaga

Imate podršku od porodice za sve što radite, zato se danas osećate jako dobro i poletno. Mogući su novi projekti ili poslovi. 

Škorpija

Mogući su iznenadni troškovi. Nemojte da donosite neke bitne odluke vezane za novčanu situaciju, jer možete pogrešno nešto da zaključite i budete na gubitku. Energični ste, ali ne trošite vreme na manje probleme, nego gledajte širu sliku.

Strelac

Danas je dobar dan za razgovor sa voljenom osobom. Razmislite kako da dođete do zajedničkog rešenja problema. Odličan je dan za saradnju.

Jarac

Nemate baš dobru komunikaciju sa saradnicima. Ne pokazujte nervozu jer to neće popraviti stvari. Budite prijatni prema svima, iako Vas neko možda iritira. 

Vodolija

Raspoloženi ste za druženje ili zabavu, možda neki kraći put. Provedite više vremena sa prijateljima. Ne nervirajte se oko posla, nego pozavršavajte ono što je primarno.

Ribe

Recite šta Vam smeta. Izdvojite više vremena za sebe da biste se osećali bolje. Bavite se sportom ili provedite više vremena u prirodi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak