Ana Kokić: Razvod za primer

Mondo 09.04.2019 19:25
Ana Kokić: Razvod za primer


Godinama su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, pa je iznenadilo zajedničko saopštenje da se Nikola Rađen i Ana Kokić razvode.Razlog njihovog razlaza to što već dve godine žive odvojeno - Nikola radi u Moskvi, dok Ana živi sa ćerkama u Srbiji, pa je presudila razdvojenost, što je vaterpolista u jednom intervjuu početkom godine i potvrdio.

Sada se, par meseci kasnije oglasila i Ana Kokić i otkrila "detalje razvoda" nakon desetogodišnje bračne zajednice tokom koje je s Nikolom dobila dve ćerke. Detalji koje je otkrila - kako se razvesti civilizovano!

"Znam da ljude zanimaju neke stvari, ali sve i što sam rekla shvatila sam da je bilo lepo. Imala sam puno lepih stvari da kažem", rekla je Ana u "Vikend Premijeri".

"Razmišljala sam dugo da li treba da se  oglašavam, ali kod nas je sve ispalo ljudski, civilizovano i normalno, da sam pomislili da će to pročitati i čuti neko ko prolazi kroz isto. Neko ko je u istom problemu može da pomisli da umesto burno da reguje, kaže sebi hajde da se trudimo. Hajde da sklonimo ego i sujetu i ostanemo prijatelji. Ja bih s ovim i završila tu priču", rekla je pevačica i dodala da su ona i njen bivši suprug, u periodu od kada je objavljeno da se razvode "bili pošteđeni od strane medija".

"Ja bih se i zahvalila čakmedijima što smo bili pošteđeni u ovom celom, ne tako lepom periodu, tako da - hvala što nas niste mnogo kačili. Mi smo i izdali zajedničko saopštenje da se razvodimo upravo kako bismo stali na put pričama koje bi se izmišljale".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak