Dani velikog straha i borbe za život: Uznemirujuće fotografije Emilije Klark

Gloria 09.04.2019 18:50
Dani velikog straha i borbe za život: Uznemirujuće fotografije Emilije Klark


Emilija Klark, nedavno je otkrila da je tokom snimanja prve sezone 'Igre prestola' doživela moždani udar. Dve godine kasnije i drugi, koji ju je umalo ubio.Emilija Klark (32), zvezda  “Igre prestola” , čija se poslednja sezona premijerno biti emitovana za koji dan, pretrpela je dve umalo fatalne aneurizme tokom snimanja prvih sezona ovog ostvarenja. 

Iako je od tada prošlo punih osam godina, mlada glumica tek nedavno je pričala o svojoj borbi za život i strahu koji je preživela sa 24 godine.

Jedna od najlepših britanskih glumica koja u “Igri prestola” igra Deneris Targarjen, neustrašivu ratnicu Kalisi, otkrila je zaNjujorker da joj je prva aneurizma pukla dok je bila u teretani u februaru 2011. godine, odmah nakon završetka snimanja prve sezone.

– U najgorim trenucima, želela sam da me ugase. Tražila sam od osoblja da me ostave da umrem. Sve u mom poslu je vezano za komunikaciju i jezik. Bez toga sam bila izgubljena – prisetila se Emilija i na društvenim mrežama podelila nekoliko uznemirujućih fotografija iz bolnice…

 IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak