Sara Jo prošla pakao sa bivšim dečkom

Republika 08.04.2019 15:30
Sara Jo prošla pakao sa bivšim dečkom


Saru Jovanović odaje utisak kao da ona nema ni jedan problem u životu, međutim nije tako.Ipak, izgled vara, a tako je i ovoga puta. Svi se sećamo njene frizure, kada je odlučila da se ošiša na kratko. Ona kaže da je nakon te odluke prošla kroz pakao sa tadašnim dečkom.

- Ja sam imala jedno grozno iskustvo, kada sam imala kratku kosu. Prvi put sam doživela... Imala sam muškarca koji nema samopouzdanje i to je jako uticalo na mene. Govorio je neke potresne i strašne stvari zbog te moje odluke da se ošišam na kratko, a to je bila moja dugogodišnja želja. U meni je proradio inat "Ja da menjam frizuru zbog tebe". To je bio prvi jasan znak da će to da se završi, ali ja sam dugo imala problem sa samopouzdanjem zbog toga - rekla je Sara u jednoj emisiji.

Pop zvezda je poručila devojkama, da ako se prepoznaju u ovakvoj situaciji ne veruju da će se ikada nešto promeniti jer neće.

- Meni je drugarica, koju nisam dugo videla, kad smo se srele, rekla da blistam, ja kažem "Hvala", a u sebi se mislim "Da li sam ja stvarno lepa?". I tad sam se probudila. Devojke, pazite koga birate i nemojte da se tešite da će neke stvari same proći - rekla je Sara.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak