Za svež i prirodan make up – Sve što treba da znate o odabiru i nanošenju rumenila

Stil magazin 08.04.2019 14:45
Za svež i prirodan make up – Sve što treba da znate o odabiru i nanošenju rumenila


Kada je savršen, svež i prirodan make up look u pitanju, postoje proizvodi, koji su definitivno neophodni, kako bismo željeni izgled postigli. Uz adekvatan puder, maskaru i nude ruž, svoj prirodni look ne možemo zamisliti bez odgovarajućeg i pravilno nanesenog rumenila.Rumenilo je definitivno make up proizvod koji zaokružuje ceo look i daje mu baš onu notu svežine i topline, koju svi priželjkujemo od savršenog make up look-a.

Posebno ga volimo što je prilagodljiv različitim make up look-ovima i što spada u onu grupu bazičnih proizvoda, koji su sastavni deo naše make up rutine.

Međutim, iako je ovaj proizvod zaista jednostavan za nanošenje, devojke koje još uvek nisu postale make up eksperti, često prave niz sitnih grešaka, zbog kojih ovaj proizvod, umesto da look podigne, uglavnom učini da on izgleda neuredno i veoma upadljivo.

Jedna od najčešćih grešaka kada je rumenilo u pitanju, definitivno je pogrešan odabir nijanse. Kada birate nijansu rumenila, morate obratiti pažnju na podton kože, kao i na godišnje doba u kome ćete ga koristiti, jer će kajsijaste nijanse više odgovarati preplanulom tenu, dok su ružičasti tonovi idealni za vreme kada ste nešto svetlije puti.

Da biste rumenilo naneli baš kako treba, veoma je važno i da ga nanosite četkom za rumenilo, od guste dlake. Uz to, morate biti pažljivi da proizvod nanesete tačno na jagodice, jer ukoliko ga nanesete iznad ili ispod, svakako nećete postići prirodan izgled, kome težite.

Da biste postigle prirodan izgled, veoma je bitno da rumenilo dobro izblendate i izjednačite ga sa ostalim slojevima make up-a, kako ne biste izgledali kao lik iz crtaća, sa dve rumene flekice na licu.

Dakle, prava nijansa, odgovarajuća četkica i savršeno stopljen make up, dovešće vas do prirodnog i svežeg make up looka, bez greške!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak