Britni Spirs završila u institutu za mentalno zdravlje

SveVesti 08.04.2019 14:03
Britni Spirs završila u institutu za mentalno zdravlje


Vest da je tinejdž zvezda i planetarno popularna pevačica Britni Spirs trenutno u institutu za mentalno zdravlje šokirala je njene fanove širom sveta.Naime, Britni Spirs prijavila se u instituciju za očuvanje mentalnog zdravlja u Kaliforniji prošle nedelje. Nakon objave da bi "svako trebalo da vodi računa o sebi i odvoji vreme samo za sebe", pevačica se prijavila u mentalnu bolnicu, gde će boraviti 30 dana.

Kako strani mediji prenose Britni se ne nosi dobro s očevim zdravstvenim problemima, i da je zato potražila pomoć.

Otac Britni Spirs Džejmi je krajem prošle godine operisan nakon pucanja debelog creva, ali lekari, navodno, ne veruju u pozitivan ishod. On je i dalje legalni staratelj Britnine imovine, od nervnog sloma koji je pevačica preživela pre desetak godina.

Prošle godine ova tinejdž zvezda je otkazala seriju nastupa u Las Vegasu zbog očeve bolesti i objavila da će svu svoju pažnju usmeriti na porodicu.  

NERVNI SLOM PRED OČIMA JAVNOSTI

Februara 2007. godine, tada dvadesetpetogodišnja Britni Spirs ušetala je u frizerski salon sa zahtevom da joj vlasnica salona obrije glavu. Sve se to desilo samo jedan dan nakon što se prijavila u centar za rehabilitaciju. Kada je Ester Togonzi to odbila, Spirsova je uzela brijač u ruke i sama se ošišala.

Pevačica se tih dana borila sa zavisnošću, mentalnom bolešću i bila je u sukobu oko starateljstva nad svoja dva sina sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom.

"Jedina emocija koju je pokazala bilo je kada je rekla da će njena mama biti ljuta zbog toga što radi svojoj kosi. Zasuzile su joj oči. Onda je odjednom shvatila šta je uradila sebi", rekla je vlasnica salona.

Kada je napustila salon u kojem je ostavila svoju dugu kosu, Spirsova je krenula put tatu-studija u kojem je uradila tetovaže na kuku i zglobu. Kada ju je tatu-majstor pitao zašto je obrijala glavu, Britni je rekla:

"Ne želim da me niko dira. Umorna sam od toga što svi žele da me dodiruju."

Iako je njena dugogodišnja asistentkinja Felicija Kulota pisala mejlove Britninoj porodici u kojima je navodila da joj je potrebna pomoć, niko nije ništa preduzimao.

"Postoji mnogo toga što možete uraditi kako biste nekome pomogli. Ja nisam mogla da je ubedim da zavoli sebe... Ne mogu da je sačuvam od nje same, niti da je protiv volje odvedem na lečenje", rekla je u jednom intervjuu.

Britni je samo mesec dana pre nervnog sloma pisala da se "mediji jako zabavljaju prenoseći svaki njen korak" i tek je tada postala meta tabloida. Danima su pisali o njenoj kosi, slikali je kako kišobranom napada paparace u kolima, prodavali ostatke njene kose na internetu...

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak