Jedanaesti 'Novosadski noćni bazar' 12. i 13. aprila na Štrandu

Moj Novi Sad 08.04.2019 11:18
Jedanaesti 'Novosadski noćni bazar' 12. i 13. aprila na Štrandu


Novosadski noćni bazar, jedanaesti po redu, održaće se u petak i subotu, 12. i 13. aprila, na novosadskoj plaži Štrand.U petak i subotu, 12. i 13. aprila 2019. godine, po jedanaesti put će biti organizovan "Novosadski noćni bazar". Ovog puta, manifestacijaće se održati na novoj lokaciji – na novosadskoj plaži Štrand.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 12. april, u 18 časova, dok će u subotu, 13. aprila, "Bazar" početi s radom od 16 časova, a oba dana manifestacija će trajati do ponoći.

Gotovo dve godine Novosađani imaju priliku da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima domaćih proizvođača i izlagača. Svi posetioci i ovoga puta biće u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

– "Novosadski noćni bazar" postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju očekujemo još raznovrsniju ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju – navodi se u saopštenju organizatora.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak