Horoskop za 07. april 2019.

Alo 07.04.2019 08:33
Horoskop za 07. april 2019.
OVAN

POSAO: Očekuje vas teži dan na poslovnom planu. Moguće je da dosta toga neće ići onako kako ste se nadali. Izbegavajte sada veća očekivanja i veće planove i biće sve kako treba.

LJUBAV: Skloni ste na neki način agresivnom ili prepotentnom ponašanju u odnosu sa voljenom osobom što vam stvara tenziju u vezi. Potrudite se da izbegavate nesporazume.

ZDRAVLJE: Pazite na kičmu koja bi mogla da vam bude veoma osetljiva u narednom periodu. Potrudite se da ne podižete težak teret. Prijala bi vam masaža ili bavljenje jogom.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za putovanje u inostranstvo niti za bilo kakve sudske procese. Moguća je neka šteta. Potrudite se da danas ne pokrećete bilo kakve važne poslove.

LJUBAV: Niste više zadovoljni svojom samoćom i priželjkujete nova dešavanja na ljubavnom planu. Potrebna vam je osoba koja će vam pokazati malo nežnosti i ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa jetrom. Pred vama je period u kojem biste baš mogli da budete podložni smetnjama sa zdravljem pa ako se stvari zakomplikuju, posavetujte se sa lekarom.
 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene troškove ili materijalnu štetu. Dan nije povoljan za uzimanje novih kredita. Potrudite se da se organizujete sa onim s čim raspolažete.

LJUBAV: Ljubomora vas na neki način izjeda a nemate još uvek način da dokažete svoje sumnje. Sa voljenom osobom vas očekuje kriza u odnosu koja bi mogla da potraje.

ZDRAVLJE: Pazite na krvotok koji bi mogao da vam bude osetljiv. Posetite lekara ako vam se budu dešavale bilo kakve komplikacije na polju zdravlja. Vodite više računa o sebi.

RAK

POSAO: Vama je ovaj dan jako nepovoljan. Bilo bi dobro da izbegavate bilo kakav dodir sa poslovnim okruženjem koje bi na vas moglo da utiče loše. Potreban vam je odmor.

LJUBAV: Imate utisak da vas partner na neki način pritiska ili vam njegovo ponašanje ni malo ne prija. Potrebno vam je neko vreme da se udaljite i da shvatite šta želite.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, pa pobedite računa o tome. Takođe, danas bi mogle da vam budu osetljive oči kao i glava pa generalno čuvajte zdravlje.

 
LAV

POSAO: Možete da očekujete da će vam se iznova gomilati novi poslovi i da ćete danas ostati prekovremeno na poslu. Niste želeli da tako provedete svoj vikend ali desilo vam se.

LJUBAV: Emotivno ste hladni ili nema novih dešavanja. Ako imate partnera moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati dobar odnos. Pred vama je period konflikata.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da bude naglašen kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina i da date sve od sebe kako biste ojačali svoj odrambeni mehanizam.

DEVICA

POSAO: Moguć je uspeh ako vam se posao vezuje za medicinu ili za neke sportske aktivnostu, u suprotnom ne očekujte previše. Odmarajte, iskoristite nedelju za druženje sa bližnjima.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas ostaviti bez teksta. Postajete veoma zagrejani za tu osobu. Uskoro će se desiti i veza u kojoj ćete iskreno uživati.

ZDRAVLJE: Problemi sa srcem su mogući kod vas u narednom periodu pa o tome povedite računa. Izbegavajte stresne okolnosti ali i preterano zamaranje i naprezanje.


VAGA

POSAO: Nepovoljan je dan ako se bavite poslovima vezanim za nekretnine ili ugostiteljstvo. U suprotnom nema većih problema. Možete da očekujete da stvari idu po planu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku danas vlada jako loša atmosfera u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da vam neće biti baš lako da ostvarite sasvim dobar odnos.

ZDRAVLJE: Probava vam je veoma osetljiva. Podložni ste tegobama sa varenjem koje bi mogle prilično da vas opterećuju. Možete da se nadate poboljšanju u drugom delu dana.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete na poslu imati neke nove verbalne sukobe i nesuglasice sa radnim okruženjem. Pred vama je period u kojem ćete biti opterećeni poslovnim problemima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na polju ljubavi sa osobom koja je starija od vas malo više nego što ste navikli. Biće vam potrebno vreme da se pored nje opustite.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Povedite računa da ne dođe do mogućih većih upala na ovom polju. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak