Užas na Zvezdari: Pronađena dva leša, tela majke i sina

Blic 06.04.2019 18:16
Užas na Zvezdari: Pronađena dva leša, tela majke i sina


Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, sumnja se da je sin ubio majku, pa sebTela žene (73) i muškarca (43) pronađena su jutros u stanu u Ulici Vjekoslava Kovača broj 16 na Zvezdari. Kako saznajemo, u pitanju su najverovatnije majka i sin, a prema nezvaničnim informacijama sin je najverovatnije hicem iz pištolja ubio svoju majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi.

Užas na Zvezdari: Pronađena dva leša, tela majke i sina 

Kako "Blic" nezvanično saznaje, nesrećna žena bila je nepokretna od nesreće koju je doživela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio je od kuće. Ubijena žena bila je penzionisana sudija Okružnog suda u Beogradu.

Predsednica stanara zgrade u kojoj su živeli kaže da je muškarac uvek bio doteran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vreme ide u nabavku.
Zgrada u kojoj se dogodio zločin 
Zgrada u kojoj se dogodio zločin

- Nikada nismo videli da je doveo devojku, niti da se družio sa bilo kim - kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živeli u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

Prema nepotrvrđenim informacijama ubistvo i samoubistvo se najverovatnije dogodilo pre više od deset dana, međutim komšije kažu da nisu čule ništa sumnjivo. Samo pojedini stanari kažu da se sećaju da je tih dana nešto puklo, ali su mislili da se buka čula iz radionice komšije koja se, takođe, dogodila u zgradi.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak