Dnevni horoskop za 06.04.2019.

Republika 06.04.2019 17:18
Dnevni horoskop za 06.04.2019.

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Tokom ovog perioda veliki broj planeta nalazi se u vašem polju tajni. To može da vam donese tajne pregovore, početak ostvarenja nekog vašeg tajnog plana, ali i spletke kolega. Rešili ste da uvedete nove elemente u poslovanje, a to će vam pomoći da postignete veću efikasnost i bolje rezultate.
LJUBAV: Izazov se sastoji u tome da sprečite dalje udaljavanje između vas i partnera. Previše ste fokusirani na posao. Ukoliko ste slobodni, zanimljivo poznanstvo može da se desi upravo preko vaših prijatelja.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Veliki broj planeta u polju poslovnih saradnika stavlja akcenat na dešavanja u toj sferi. Neophodan je oprez prilikom potpisivanja dokumenata i poslovnih dogovora, a posebno sa novim saradnicima. Uspeh vas očekuje u kreativnim zanimanjima, zdravstvu ili finansijama.
LJUBAV: Ovaj period donosi rešenje jednog starog problema koji već dugo tinja između vas i partnera. Oboje ćete ispoljiti spremnost i volju da se prilagodite novim pravilima. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju karijere najavljuje bitna dešavanja. Akcenat je na poslovnim sastancima i dogovorima. Međutim, konjunkcija Merkura, vašeg vladara, i Neptuna može da zamagli vaše vidike i dovede do povremenog pada koncentracije. Zato je važno da odluke donosite na timskom nivou.
LJUBAV: Kriza poverenja između vas i partnera, posebno ukoliko ste prećutali neke stvari. Potrudite se da prevaziđete ovu krizu otvorenim razgovorom. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.
ZDRAVLJE: Alergije.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju profesionalnog usavršavanja i inostranstva ukazuje na okosnicu potencijalnih zbivanja. Stručno usavršavanje predstavlja ključ vašeg napredovanja u karijeri. Konjunkcija Neptuna i Merkura može da vam donese rasplinjavanje u nepotrebnim detaljima.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz mirnu etapu. Uspešno ćete realizovati jedan zajednički cilj koji ste još ranije zacrtali. To će vas ispuniti posebnim zadovoljstvom. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.
ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Povoljan aspekt Saturna i Merkura doprineće uspostavljanju stabilne i dugotrajne poslovne saradnje. Poseban uspeh vas očekuje u uslužnim delatnostima i trgovini. Lavovi koji se nalaze na rukovodećim pozicijama mogu da ostvare natprosečne rezultate i da podignu poslovanje na viši nivo. Uspešan finansijski period.
LJUBAV: Ovaj period donosi vam krizu poverenja u odnosu sa partnerom. Neke stvari ste prećutali, a postoji velika mogućnost da je partner to slučajno otkrio. Potrudite se da prevaziđete ovaj problem otvorenim razgovorom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ovaj period vam donosi uspeh, posebno ako se bavite kreativnim zanimanjem, ako radite sa klijentima ili u prosveti. Povoljan aspekt Merkura i Saturna doprineće poboljšanju međuljudskih odnosa, kao i vašeg odnosa sa nadređenima. Stvari će vam od ovog perioda, pa nadalje, ići od ruke.
LJUBAV: Period harmonizacije u vašem odnosu sa partnerom. Ranije nesuglasice ste uspešno prevazišli jer ste oboje pokazali spremnost da neke stvari promenite. Slobodne Device mogu da se zbliže sa osobom koju poznaju preko posla.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju poslovanja, kao i privatnog biznisa, ukazuje na bitna dešavanja na tom planu. Međutim, konjunkcija Neptuna i Merkura ukazuje na mogući problem u vašoj komunikaciji sa klijentima. Vrlo lako bi moglo da dođe do nekog nesporazuma. Uspeh u kreativnim zanimanjima.
LJUBAV: Odnos sa partnerom prolazi kroz period nestabilnosti i pomešanih osećanja. Taman kad pomislite da je između vas sve dobro, uđete u hladnu etapu u kojoj dolazi do nesuglasica i nesporazuma. Budite otvoreniji jedno prema drugome.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Ovaj period vam može doneti uspeh u okviru poslovne komunikacije. Vaši pregovori teći će mnogo lakše, a razgovori o dugoročnoj saradnji će se pokazati kao veoma konstruktivni. Uspeh ćete postići u oblasti trgovine, uslužnih delatnosti i ugostiteljstva.
LJUBAV: Kontradiktoran period jer vam donosi naizmenične periode ljubavi, predanosti, a potom sumnje i nepoverenja. Imate osećaj kao da ste na nekoj emocionalnoj klackalici. Na sreću, reč je o kratkotrajnom periodu nakon kojeg će uslediti harmonizacija.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Planetarni uticaji u ovom periodu mogu vam doneti konfuzno razmišljanje usled čega biste mogli da napravite previd. Sačekajte bolji trenutak za krupne odluke. Ukoliko ste nezaposleni, pred vama se mogu pojaviti dve podjednako dobre opcije zbog čega se možete naći u dilemi. Poslušajte svoju intuiciju.
LJUBAV: Pruža vam se prilika da rešite jedan dugotrajan problem između vas i partnera. To će u velikoj meri popraviti kvalitet vaše veze. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Blizancem ili Ovnom.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Atmosfera neizvesnosti i potencijalnog nesporazuma okružuje vaše poslovne pregovore. Uopšte u komunikaciji na poslu povećana je mogućnost da budete pogrešno shvaćeni prilikom predstavljanja vaših stavova i ideja. Ovaj period nije povoljan za početak poslovne saradnje ili početak rada na novom projektu.
LJUBAV: Imate osećaj da se partner udaljio i da živi u nekom svom svetu. S druge strane, vi ste opterećeni poslovnim obavezama, a to je loša kombinacija za kvalitet vaše veze. Potrudite se da to na vreme ispravite.
ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Veliki broj planeta nalazi se u vašem polju finansija. Međutim, konjunkcija Merkura i Neptuna može da vam donese pogrešnu procenu u pogledu poslovnih poteza ili nekih investicija. Zbog toga bi bilo najbolje da sačekate bolji trenutak za neke veoma krupne odluke.
LJUBAV: Nesloga sa partnerom i u okviru porodice može nastati oko nekog vašeg zajedničkog poduhvata ili nekih finansijskih ulaganja. Neophodno je da napravite kompromis. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekom društvenom okupljanju.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Konjunkcija Neptuna, vašeg vladara, i Merkura u vašem znaku može rezultirati previdima i pogrešnim procenama u pogledu pravca daljeg poslovanja ili poslovnih poteza. Ukoliko budete pregovarali za rad na novom projektu, dobro preispitajte sve detalje kako ne bi došlo do velikog previda.
LJUBAV: Vaše idealističke težnje su pojačane do maksimuma. U partneru možete da vidite više ono što želite da vidite nego što je realno njegova osobina. Upravo bi to kasnije moglo da vam donese veliko razočaranje.
ZDRAVLJE: Više se krećite.                                        


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak