Ovako se našminkajte da vam oči budu krupnije

Mondo 03.04.2019 14:09
Ovako se našminkajte da vam oči budu krupnije


Evo kako da se našminkate, ako želite da vam oči izgledaju krupnije.Šminkerka Frančeska Nil zna kako da se našminkate savršeno. Najpre, evo jedne stvari koju treba da izbegavate kako bi vam oči bile krupnije. "Nemojte da stavljate tamnu senku za oči preko celih kapaka. Tako će vaš prirodni oblik očiju biti manje primetan. Ako stavljate tamnu senku, koristite korektor ili štapić za uši da biste definisali oblik očiju", savetuje ona.

Trebalo bi da obratite pažnju i na maskaru.

"Male oči će izgledati bolje ako na trepavice stavite maskaru koja će ih produžiti. Dame koje imaju krupne oči, trebalo bi da koriste maskaru koja povećava volumen", kaže šminkerka.

Frančeska savetuje da pratite ova tri koraka kako bi vam oči izgledale krupnije:

1. Stavite korektor na kapke

Zbog tamnih krugova oko očiju, oči vam vam deluju sitnije, a lice tužnije. Iznad i ispod očiju nanesite korektor kako biste učinili da vam koža oko očiju izgleda svetlije, a oči otvorenije.

2. Nanesite beli ajlajner

Oči će vam vizuelno izgledati krupnije ako nanesete olovku ili ajlajner u boji kože ili beli. Zbog toga beonjače deluju veće i svetlije. Kada nanesete ajlajner, stavite malo svetlucave bele senke u unutrašnji ugao oka.

Kada istaknete unutrašnji ugao oka svetlom bojom, oči će izgledati otvorenije i svetlije.

3. Sredite obrve

Obrve predstavljaju okvir lica i one privlače pažnju na oči, zato je važno da budu lepe i uredne.

Skratite obrve ako su dlačice preduge, popunite ih olovkom koja je priblična nijansi vaše prirodne boje kose, a zatim na njih nanesite gel koji će ih držati na mestu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak