Gužve na Limanima zbog rekonstrukcije vrelevodne mreže

RTV 03.04.2019 13:42
Gužve na Limanima zbog rekonstrukcije vrelevodne mreže


Razlog gužve koja se stvara na ulicama Limana, jeste to što je zatvoren deo Bulevara cara Lazara. Radnici JKP “Novosadska toplana” počeli su rekonstrukciju vrelovodne mreže u tom delu grada, a predviđeno je da radovi traju do sredine meseca.Građevinske mašine i kopanje kanala za rekonstrukciju vrelovodnih cevi, slika je sa Bulevara Cara Lazara, koji tokom radova postaje “slepa ulica” iz smera Balzakove i Krilove ka Bulevaru oslobođenja. Predviđena je obnova 100 metara toplovodne mreže, a ceo projekat zamene dotrajalih cevi finansira se iz budžeta “Novosadske toplane”. 

“Danas je počelo sa radovima na rekonstrulciji 100 metara dvocevnog vrelovoda na Bulevaru Cara Lazara. Ono što je jako važno za naše sugrađane, pogotovo iz ovog dela grada, je da ovi radovi neće uticati ni na kvalitet, ni na kontinuitet isporuke toplotne energije s obzirom da smo još u grejnoj sezoni”, rekla je Ivana Stanimirović, portparolka Novosadske Toplane.

Kako ističu u “Toplani” postavljanje vrelovodnih cevi u naselju Jugovićevo je završeno, te da se očekuje normalizacija saobraćaja u tom delu grada. Kada je reč o izmenama saobraćaja na Bulevaru Cara Lazara, autobusi GSP-a na linijama 9, 9A i 12 biće privremeno izmenjene. Privremena izmena saobraćaja na Bulevaru Cara Lazara, u zoni raskrsnice Puškinove i Šekspirove, trajaće do 16. aprila.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak