Puklo prijateljstvo?! Prijanka Čopra progovorila o odnosu sa Megan Markl

Pink 03.04.2019 12:53
Puklo prijateljstvo?! Prijanka Čopra progovorila o odnosu sa Megan Markl


Indijska glumica Prijanka Čopra se nije pojavila na darivanju kraljevske bebe u Njujorku!Nedavno su u medijima procurile informacije da su glumica Prijanka Čopra i vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl u lošim odnosima, a spekulacije su "podgrejane" činjenicom da se Čopra nije pojavila na darivanju za kraljevsku bebu, koja uskoro treba da dođe na svet, u Njujorku. 

Njih dve ranije su bile dobre prijateljice, ali se Megan nije odazvala Prijankinom pozivu na venčanje sa pevačem Nikom Džonasom, što joj je indijska glumica zamerila. Čopra je sada odlučila da napokon progovori o ovim spekulacijama i to u emisiji američkog voditelja Endija Kohena.
Ma, to je smešno. Navodi o našoj svađi nisu uopšte istiniti, mi smo i dalje dobre prijateljice - rekla je glumica u emisiji i time demantovala glasine.

Megan i Prijanka prijateljice su još od 2016. godine, a vojvotkinja od Saseksa nedavno je komentarisala kako se 'rodilo' to njihovo prijateljstvo. One su, kako je jednom prilikom rekla, kliknule na prvu i odmah shvatile da imaju mnogo toga zajedničkog.  

Znate ono kada s nekim jednostavno odmah kliknete na prvu? To se dogodilo i s nama. Uspele smo održati prijateljski odnos, dopisivale smo se mejlovima, porukama i koristile smo apsolutno svaki slobodan trenutak za zajedničko druženje - otkrila je Megan za britanske medije.  IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak