Ne želi bivšu ženu na venčanju naslednika: Tom zabranio Nikol da dođe na svadbu sina!

Kurir 28.03.2019 23:02
Ne želi bivšu ženu na venčanju naslednika: Tom zabranio Nikol da dođe na svadbu sina!


Nikol Kidman neće doći na venčanje svog usvojenog sina Konora jer je njen bivši muž Tom Kruz protiv toga, i to zato što je glumica prilikom razvoda od njega odbacila sajentologiju!Dvadesetčetvorogodišnji Konor uskoro staje na ludi kamen sa devojkom Silvijom, a u pripremama će mu pomagati glumac. Kruz je, prema tvrdnjama izvora, zabranio sinu da pozove majku.

"Tom čvrsto stoji iza toga", naveo je izvor, koji smatra da Konor možda i ne posluša oca, ali teško.

Konor, koji se ranije oprobao u ulozi di-džeja, a sada uživa u ribolovu, uvek je isticao da voli svoju majku, ali je više privržen ocu. Nakon razvoda roditelja, Konor i njegova takođe usvojena sestra Izabela ostali su sa Tomom, a odgajani su u skladu sa strogim sajentološkim pravilima. 

Inače, Konor se nedavno preselio u rezidenciju na Floridi koja je u vlasništvu Sajentološke crkve, a njegova izabranica je takođe sledbenica sajentologije i navodno je prozvana "sajentološkom princezom".

Podsetimo, Tom i Nikol upoznali su se početkom devedesetih godina, a njihova ljubav i brak trajali su do 2001. On se 2006. oženio koleginicom Kejti Holms, sa kojom ima biološku ćerku Suri.

Iste godine i Kidmanova je izgovorila sudbonosno "da" pevaču Kitu Urbanu, sa kojim je dobila dvoje dece.


Zbog sajentologije ne viđa ćerku

Tom godinama nije u kontaktu sa Suri     

Tom Kruz decenijama je pripadnik Sajentološke crkve i slepo sledi njihova pravila. Kejti Holms i Tom su se razveli upravo zbog njegove zaluđenosti tom religijom i zato što glumica nije želela da njihova naslednica odrasta u duhu sajentologije. Zbog toga mu je crkva zabranila da viđa dete, tako da Suri godinama nije u kontaktu sa ocem. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak