Dnevni horoskop za 28.03.2019.

Mondo 28.03.2019 18:46
Dnevni horoskop za 28.03.2019.
Ovan

Danas će Vam na prvom mestu biti posao. Potrudite se da sve uradite bez greške. Pazite na detalje i ubrzajte se.

Bik

Pomalo ste usporeni. Nemate dovoljno energije. Ne zapostavljate porodicu zbog obaveza. 

Blizanci

Pokušajte da izbegnete sve konfliktne situacije na poslu. Izbegavajte rasprave i težite kompromisu. Bilo bi pametno da završite sve obaveze na vreme.

Rak

Možete lako da sarađujete sa prijateljima. Ne pozajmljujte novac drugima. Moguć je problem sa cirkulacijom, pa bi bilo dobro da malo više vežbate.

Lav

Zračite samopouzdanjem danas. Imate dosta elana i veoma ste vredni. Odličan je dan za nove saradnje, poznanstva, a možda i zaljubljivanje.

Devica

Veoma ste umorni od posla. Nemate dovoljno energije da završite sve što ste započeli. Ono što je bitno je da treba da platite prvo račune, pa da onda kupite sve što treba.

Vaga

Ako se ne osećate baš najbolje danas, posvetite se privatnom životu. Oraspoložiće Vas razgovor sa bliskim osobama. Pravite kompromis sa kolegama, jer ćete tako lakše završiti obaveze.

Škorpija

Sve Vam ide savršeno i kako ste zamislili. Veoma ste vredni i pazite na sitnice, pa Vas drugi veoma poštuju zbog toga. Moguća je glavobolja zbog posla.

Strelac

Veoma ste rasejani. Danas biste samo negde putovali. Fokusirajte se na planiranje i onda ćete videti da li ima prostora za relaksaciju i za neki put.

Jarac

Odličan je dan za dogovore. Potrudite se da date svoj maksimum da sve završite u što bržem roku. Ne odlažite obaveze koje Vam se ne dopadaju, nego budite odgovorni.

Vodolija

Danas je dan za ljubav. Ako ste u stabilnoj vezi, uživaćete. Ne pričajte svima o svom privatnom životu. Zadržite neke stvari za sebe.

Ribe

Imate dosta obaveza, ne možete sve da stignete na vreme. S druge strane ste prilično zadovoljni jer je priliv novca dosta bolji. Bitno je da ne budete u haosu i da se organizujete bolje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak