Novi skandal Mel Bi

Kurir 27.03.2019 14:39
Novi skandal Mel Bi


Bivša članica grupe "Spajs grls" Mel Bi priznala je da je imala seksualne odnose sa koleginicom iz benda Džeri Halivel.Gostujući u šou programu voditelja Pirsa Morgana, kontroverzna pevačica Mel Bi otkrila je dugo čuvanu tajnu - da je zavela koleginicu i pevačicu Džeri Halivel.

"Bile smo najbolje prijateljice, jednostavno se dogodilo. Džeri će me mrzeti zbog ovog jer je danas otmena dama na svom imanju na selu, ali to je činjenica. Dogodilo se, smejale smo se tome i to je to. Ubiće me i ona i njen muž. Nadam se da Džeri, kad je pitaju o ovom, a očigledno hoće, neće to demantovati jer je to bila samo jedna zabavna stvar", ispričala je Mel Bi koja nikada nije krila da je biseksualka. 

Podsetimo, Mel Bi poznata je po tome što niže skandale jedan za drugim, a lošu reputaciju stekla je otkad se pronela priča o njenom razvodu od supruga Stefana Belafontea. Tada su isplivale brojne šokantne informacije o njihovom odnosu. Ona je sama priznala da ju je suprug drogirao, snimao porno filmove sa njom, a u jednom trenutku su u sve uključili i kućnu pomoćnicu koju je Mel Bi terala da ima seks sa njenim mužem.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak