Stefanović: Nijedan zahtev opozicije nećemo ispuniti

Mondo 26.03.2019 15:48
Stefanović: Nijedan zahtev opozicije nećemo ispuniti


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da vlast neće ispuniti nijedan uslov koji postavi opozicija i pozvao građane da ne poštuju i ne prate one koji pozivaju na nasilje."Ne znam šta Boško Obradović očekuje ali znam da (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić i bilo ko od nas nije spreman da popusti pred fašistima i tajkunima", rekao je Stefanović i dodao da sa takvim ljudima vlast ne pravi dogovore.

On je novinarima u Palati Srbija kazao da proteste "Jedan od pet miliona" ne prijavljuju lideri opozicije već drugi građani, koji će ako bude bilo nasilja i nereda na njima biti odgovorni.

"Ti ljudi će ako se dogodi nasilje ili šteta odgovarati, a ovi (opozicija) će se samo izvući. Nisu čak spremni ni da stanu iza svojih ljudi", kazao je on.

Stefanović je ocenio da upad demonstranata u RTS na protestu u subotu, 16. marta ne sme da se zaboravi i da je on bio užasan, a naneta je i šteta.

"Molim sve ljude da ne poštuju i ne prate one koji pozivaju na nasilje", poručio je Stefanović.

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" ranije su najavili da će u Beogradu 13. aprila biti organizovan veliki protest ukoliko vlast ne ispuni zahteve iznete na protestima opozicije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak