Ulje pšeničnih klica za kosu

Novosti 25.03.2019 16:08
Ulje pšeničnih klica za kosu


Vitamina B kompleksa ima u značajnim količinama u ulju pšeničnih klica, pa ga treba koristiti za negu kose, jer jača folikule, sprečava lomljenje i suvoću kose, a koristi se i kao prirodni regeneratorŽelite da vam kosa brže raste ili da smanjite njeno opadanje? Onda je ulje pšeničnih klica odličan izbor za vas, jer u potpunosti neguje kosu. Sadrži velike količine vitamina B kompleksa, pa jača folikule, a samim tim i kosu.

Takođe, sprečava njeno lomljenje i suvoću, čineći da izgleda sjajno i glatko, a može da se koristi i kao snažan prirodni regenerator za kosu. Pritom smanjuje naelektrisanost kose, kao i kovrdžavost, ne masteći je. Ovo ulje reguliše prirodni pe-ha nivo temena glave, štiteći ga od gljivičnih i bakterijskih infekcija. Ulje pšeničnih klica hidrira ispucale krajeve kose.

Evo kako bi trebalo da ga koristite da biste pospešili rast kose: dva-tri puta nedeljno ga utrljajte u teme ili u celu kosu, nekoliko sati pre pranja, da bi imalo dovoljno vremena da upije i počne da deluje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak