Ubio dečaka pa bežao taksijem: Bahati lopov koji je zgazio tinejdžera ukradenim automobilom odgovaraće za tri krivična dela

Blic 25.03.2019 15:21
Ubio dečaka pa bežao taksijem: Bahati lopov koji je zgazio tinejdžera ukradenim automobilom odgovaraće za tri krivična dela


U Pirotu je uhapšen Milan Ć. (39), koji je, prema navodima, ukradenim automobilom pokosio bicikliste - Srđana Đ. (16) i Martina T. (23).U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23 sata u noći između subote i nedelje, Milan Ćirić (39) je udario dvojicu drugara dok su bili na biciklama - Srđana T. (16) i Martina T (23). Od siline udarca maloletni tinejdžer je preminuo na licu mesta, dok je stariji zadobio povrede. Ukradeni auto je ubrzo pronađen a Ćirić je uhapšen u Pirotu dok se vozio taksijem!

Vozač Milan Ćirić (39) koji je noćas usmrtio maloletnog Srđana Đ. (16) i povredio Martina T. (23) pred tužioca će najverovatnije biti izveden sutra. Kako "Blic" saznaje, njemu se stavljaju tri krivična dela na teret - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, dvotočkaš jednog od tinejdžera se nakon udarca zakačio za Ćirićev automobil, ali ga ni to nije pokolebalo da se zaustavi, već je nastavio da beži sa mesta nesreće.

Uhapšen u taksiju

Suluda vožnja koja je odnela jedan dečiji život započeta je kada je Ćirić ukrao automobil marke "fiat bravo" iste večeri u Ulici Dragoljuba Milenkovića. Ukradenim vozilom je obilazio okolna sela, a na izlazu iz sela Blato, nažalost, naleteo je na nesrećne tinejdžere.

Ubio dečaka pa bežao taksijem: Bahati lopov koji je zgazio tinejdžera ukradenim automobilom odgovaraće za tri krivična dela 

Da stvar bude još tužnija, Ćirić ni u jednom trenutku nije zastao da vidi šta se dogodilo sa dečacima i eventualno im pruži pomoć. Pojedini lokalni mediji su preneli da je dvotočkaš koji se zakačio za njegov automobil vukao čak nekoliko kilometara ostavljajući vidljive tragove po putu. U međuvremenu, malii Srđan je izdanuo, a njegovom prijatelju Martinu su konstatovane lakše telesne povrede.

Policija je nešto kasnije pronašla ukradeni automobil nasred puta, sa vidnim oštećenjima, a Ćiriću su stavljene lisice na ruke dok se vozio u taksiju, verovatno pokušavajući da pomogne. Prema rečima meštana, svi oni, ali i policija, dobro poznaju Milana Ćirića. Radi se o izuzetno problematičnom muškarcu, koga zovu i Papundek.

Kako su komšije ispričale, na ovoj deonici često dolazi do nesreća i nije retkost da mladi gube glavu zbog nepažnje drugih učesnika u saobraćaju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak