Presedništvo SNS popodne o izborima

Mondo 25.03.2019 12:29
Presedništvo SNS popodne o izborima


Predsedništvo SNS sastaće se danas popodne u 17 sati, a o zaključima i odlukama Predsedništva neko od funkcionera vladajuće stranke obavestiće javnost posle sednice.Predsedništvo će razgovarati o svim aktuelnim temama, uključujući i pitanje izbora.

Predsednik Vučić je u autorskom tekstu za današnji "Srpski telegraf", ponovio da opozicija treba konačno da kaže narodu šta hoće: izbore ili njegovu glavu.

Vlast se u ovoj zemlji dobija na izborima, a oni koji hoće na drugi način - neka to lepo i kažu i spreme se za istinu, poručio je Vučić.

Potpredsednica te stranke Marija Obradović je za Prvu televiziju rekla da će na sednici, osim o izborima, biti reči i o Kosovu i Metohiji, ekonomskoj situaciji u Srbiji i investicijama, te pripremama za predstojeću skupštinu stranke.

"Kada se članovi Predsedništva upoznaju sa dve ključne tačke, KiM i ekonomijom, postave pitanje da li je vreme za izbore i uz to dodaju i informacije o rejtingu stranke i pozicijama stranačkih funkcionera, dobijate pravi odgovor na pitanje da li su Srbiji potrebni izbori", rekla je Obradović.

Ona je istakla da je, prema svim istraživanjima, SNS daleko ispred drugih političkih stranaka u Srbiji, te da o izborima više treba da brine opozicija.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak