Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa

B92 25.03.2019 10:05
Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa


Još samo nekoliko dana je ostalo do zvaničnog predstavljanja Huawei P30 i P30 Pro telefona, a do sada je već 'procurilo' gotovo sve o tim uređajima.A da bi se upotpunila slika, Huaweijev singapurski ogranak je objavio najbolje funkcije dva telefona, kao i neke promotivne dodatke. Sada ostaje samo da Huawei i zvanično telefone plasira na tržište.

Kada su specifikacije u pitanju, telefoni će nuditi atraktivan dizajn sa gradijentima boja, premijum kamere sa mogućnostima kvalitetnog snimanja u uslovima slabog osvetljenja i zanimljivu Dual-View funkciju.

Dual-View Video funkcija će biti omogućena preko OTA ažuriranja. Funkcija će omogućiti kreiranje podeljenog ekrana za video, uz pomoć dve kamere na poleđini, prikazujući široki i zumirani pregled scene.

Ostale specifikacije uključuju 40MP "SuperSpectrum Sensor", sposoban za snimanje u "super high ISO" modu i videa u uslovima sabijeg osvetljenja. Huawei P30 Pro će imati i periskop kameru (10x hibridno zumiranje) sa OIS i ToF senzorom.

Kupovina Huawei P30 i P30 Pro na sam dan pojavljivanja na tržištu 6. aprila, kupcima će omogućiti da dobiju besplatan Huawei Watch GT i JBL Clip 2 zvučnik. Kupci u Evropi će takođe dobiti pametni sat, ali za sada nije sigurno da li će isto važiti i za zvučnik. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak