Klasičan make up za svaku priliku

Lepota i zdravlje 20.03.2019 14:24
Klasičan make up za svaku priliku


Širok asortiman make up proizvoda poziva na eksperimentisanje, međutim, oni koji nisu vešti mogu upasti u niz grešaka, koje mogu učiniti da make up look deluje neuredno.Svakoj od nas trebalo je neko vreme da se uvežba, kako bi svoj klasičan make up look dovela do perfekcije. Da biste se našminkale do savršenstva, morate naučiti da se prilagodite svom obliku lica, da osvetlite prave delove i osenčite lice baš onde gde je potrebno. uz to, posebno je bitno da naučite da prikrijete sitne nedostatke na licu.

Ono što dodatno otežava odabir make up-a je i naša potreba da ga uskladimo sa zamišljenim outfitom i frizurom.

Ipak, postoji univerzalni make up look, koji će savršeno pristajati svakom obliku lica, odgovaraće svakoj prilici, a zaista ga je veoma jednostavno postići, pa više nećete morati da provodite i do pola sata ispred ogledala, pre izlaska iz kuće.

Odabir senki za svaku priliku, svakako se odnosi na one braonkaste tonove. Rumenilo boje breskve odgovaraće svakom tenu, jer će vašoj koži dati zdrav izgled. Ne zaboravite da nanesete i bronzer, kako biste zadobili preplanuo izgled kože, što će vas svakako učiniti senzualnijom. Za prozračan ten nanesite malo highlightera, na vrhove jagodica, nosa i usana. Uz vešto iscrtan eyeliner i odgovarajuću nijansu crvenog ruža imaćete klasičan make up za svečane prilike. Ako se pak radi o nešto suptilnijoj varijanti, dovoljno će biti da promenite nijnsu ruža i odlučite se za neku nude nijansu.

Ovako ćete u samo par poteza imati idealan, brz i perfektan make up look za svaku priliku.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak