Novi portabl displej iz Lenova

Blic 18.03.2019 18:06
Novi portabl displej iz Lenova


Lenovo je našlo savršeno rešenje za sve one koji ne rade iz klasične kancelarije a imaju potrebe za velikim displejom na svom laptopu.Oni su predstavili na MWC portabl displej koji se na najjednostavniji način povezue sa laptopom i dobijate dva ekrana.

Lenovo ThinkVision M14 je monitor koji podseća na veliki tablet ili displej laptopa koji će vam dati dodatni prostor za rad. U pitanju je 14-inčni Full HD displej rezolucije 1920x1080 resolution. Uređaj je sama definicija portabla - debljine je samo 4.6 mm i težak je 595 grama i ima opciju da se dodatno prilagođava ugao gledanja. ThinkVision M14 se sa laptopom povezuje preko USB Type-C bez ikakvih dodatnih adaptera.

Napaja se preko računara sa kojim se povezuje što znači da nema dodatne baterije ili nekih kablova.

Lenovo portabl monitor ima 14 inča 

Očekuje se da u prodaji bude od juna i to po početnoj ceni od 249 dolara.

Inače, uz još nekoliko novih modela računara kompanija Lenovo je u Barseloni na MWC predstavila i IdeaCentre AIO A340 all-in-one desktop računar. Tu su dve opcije sa većim Full HD ekranom od 22 ili 24 inča i tanjim okvirima nego ranije a pre svega je dizajniran da zauzme što manje mesta.

IdeaCentre AIO

IdeaCentre AIO A340 nudi Intel Core i5-8400T procesor sa AMD Radeon 530 ili integrisanom grafikom, ili AMD A9-9425 procesor sedme generacije sa Radeon R5 grafikom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak