Emina se seli iz kuće koju joj je ostavio Mustafa: Odlazi zajedno sa sinovima, a ovo je razlog

Blic 18.03.2019 16:46
Emina se seli iz kuće koju joj je ostavio Mustafa: Odlazi zajedno sa sinovima, a ovo je razlog


Pevačica emina Jahović donela je veoma važnu odluku te će se, prema pisanju turskih medija, uskoro iseliti iz kuće koju joj je posle razvoda ostavio Mustafa Sandal.Emina Jahović je u toj kući živela sa sinovima Jamanom i Javuzom koje je dobila dok je bila u braku sa Mustafom. Ipak, pevačica kuću neće prodavati već planira da je izdaje, a kako tvrde turski mediji, ona će se sa sinovima preseliti u Mustafin komšiluk kako bi bili bliže jer su deca podjednako vezana za oba roditelja, a pevačica smtara i da je njenim sinovima u ovom periodu veoma važna očinska figura.

Emina se seli iz kuće koju joj je ostavio Mustafa: Odlazi zajedno sa sinovima, a ovo je razlog

- Emina zna da je njihovim sinovima jako teško pao razvod roditelja i po svaku cenu želi da se oni osećaju što bolje. Ona je svesna da dečacima nedostaje otac, da su navikli da ga viđaju svaki dan, što sada nije slučaj, posebno ako se uzme u obzir udaljenost mesta na kojima žive, Mustafine poslovne obaveze i njihove školske obaveze. Zna da je pogotovo u tom uzrastu sinovima potrebna očinska figura, pa se u dogovoru sa bivšim mužem odlučila na ovaj korak - kaže izvor blizak Emini za turske medije i dodaje:

- Mustafa je nakon razvoda sa Eminom njoj, Jamanu i Javuzu ostavio luksuznu vilu u Istanbulu u naselju Adžarkent, a on se preselio u blizinu Zorlu centra. Iako dečaci redovno viđaju tatu i stalno su u kontaktu sa njim, oni bi voleli da su mu bliže. To je jedan od glavnih razloga koji je Eminu naveo na to da potraži vilu blizu Mustafe, a drugi razlog je to što će tako Jamanu i Javuzu biti bliža i škola. Ona je to predložila bivšem suprugu, koji je tu ideju prihvatio sa oduševljenjem. Zbog toga je Emina čvrsto odlučila da vilu u kojoj živi sa sinovima izda i da se preseli u Mustafino naselje. Ona je već kontaktirala sa agencijom za nekretnine i u potrazi je za savršenim mestom u kome će otpočeti novi život sa naslednicima - kaže izvor, piše "Kurir".

Podsetimo, Emina i Mustafa su se zvanično razveli prošle godine, posle deset godina braka, a jedan period su živeli odvojeno i decu privakavali na ono što je kasnije i usledilo. Kao što smo do sada već pisali emina i Mustafa su u veoma dobrim odnosima, čak zajedno i putuju sa decom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak