Horoskop za 18. mart 2019.

Prva 18.03.2019 13:27
Horoskop za 18. mart 2019.
OVAN

Danas budite pažljivi sa novcem. Dan nije pogodan ni za kakva finansijska ulaganja a i po pitanju trošenja budite oprezni – pare će vam se lako izvlačiti iz džepa . Savršen trenutak za kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom. Vruće i strasne emocije.

BIK

Danas će poslovni segmentu u potpunosti zaokupiti ceo vaš dan. Na pameti su vam samo poslovni projekti i načini na koje možete doći do novca. Ipak, itekako ćete imati vremena za neka slatka flertovanja i očijukanja sa suprotnim polom. Danas ste primećeni, i to vam je jasno.

BLIZANCI

Danas ste u veoma dobrom raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da ne vredi nervirati se oko nekih momenata sa kolegama. Biće prilika i za zaradu. Kontakt od nekog ko vam se dopada, ali se sve završava na par porukica.

RAK

Kako dan bude odmicao bićete sve raspoloženiji za posao. Verovatno ćete najviše uraditi pred kraj radnog vremena ili završiti sa obavezama u poslednjem trenutku. Uspostavljate kontakt sa nekim ko ne živi u vašem mestu ili je trenutno na putu.

LAV

Kada obaveze nagrnu (a danas će ih biti koliko god hoćete) jedino što je moguće uraditi jeste – prihvatiti ih se što pre. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Ne ostavljajte ništa za sutra. Uspostavljate komunikaciju sa više osoba. Zanimljivo vam je, u fazonu ste da flertujete.

DEVICA

Muče vas nesigurnosti oko planova koji su vam veoma bitni. Ako radite važniji projekat, proverite još jednom pre nego što predate na potpis. Stoji mogućnost grešaka, ali isto tako i uočavanje i ispravljanje. U drugom delu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate.

VAGA

Neke fine informacije stižu do vas u toku dana, a mogu se vezivati najviše za finansijski segment. Mogućnost priliva ili naplate nekog potraživanja od ranije. Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Varnice će blicnuti, ali sve može ostati samo na njima....

ŠKORPIJA

Jedan dogovor vam danas može dati nadu da neki posao ili projekat možete završiti brže. Takođe, otvara vam se i mogućnost pokretanja poslovnog dila preko prijatelja. Neki će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ćete uspeti da ostvarite.

STRELAC

Jako su vas obradovale informacije koje ste dobili ali niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njih. Pre nego što krenete sa slavljem - ipak ćete sačekati da dobijete i zvaničnu potvrdu. Dobar dan za kontakt sa suprotnim polom. Osvajate bez problema.

JARAC

Imate osećaj da ste po poslovnim pitanjima danas negde u drugom planu. Povremeno nezadovoljstvo. Ipak, biće vam lakše kada se okrenete ka nekom ko vam je emotivno važan ili simpatičan. Nemojte samo u prošlost, mada će vas danas to itekako privlačiti.

VODOLIJA

Danas ste rešili da nećete ništa na brzinu, i to vam je jedan od pametnijih poteza. Rešenje nekih situacija dobićete samo ako zastanete i razmislite. Potreba za većom organizovanošću. Jako vam se dopada komunikacija koju imate sa nekim. Podstiče vas da razmišljate sve više o ovoj osobi.

RIBE

Pravo vreme za komunikaciju svake vrste. I poslovni segment vas hoće, ali ni emotivni neće biti ništa manje dobar. U suštini, sve ono što vam je bitno, pokrećite danas i ne oklevajte. Ako budete dovoljno angažovani, sledi vam i finansijski priliv preko privatnog posla.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak