Vučić se obraća u podne, SzS pozvao građane da se okupe ispred Predsedništva

N1info 17.03.2019 09:54
Vučić se obraća u podne, SzS pozvao građane da se okupe ispred Predsedništva


Savez za Srbiju (SzS) pozvao je građane da se okupe u 11.55 časova ispred zgrade Predsedništva, gde je za podne najavljeno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Ispred zgrade Predsedništva Srbije danas će se održati protest protiv aktuelne vlasti u podne za kada je zakazano obraćanje javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom ulaska demonstranata u zgradu Radio televizije Srbije.

Iz Saveza za Srbiju (SzS) pozvali su na protest u podne jer su se RTS i vlast oglušili o zahteve protesta "Jedan od pet miliona" i pošto je ministar policije Nebojša Stefanović poslao policiju na "goloruk narod" i pošto su "besomučno lagali" na Pinku i RTS-u o dešavanjima na sinoćnjem protestu.

"Okupljamo se na konferenciji za medije Aleksandra Vučića i čekamo da podnese ostavku najveći lažov u istoriji Srbije", navedeno je u saopštenju SzS.

Obradović je sinoć ispred zgrade RTS poručio da organizatori protesta "Jedan od pet milona" moraju danas gostovati u "Dnevniku 2", ili će ponovo na tom mestu biti gradjani.

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" saopštili su da dolaze ispred Predsedništva da predsedniku Srbije jasno kažu da u "njegove laži više niko ne veruje i da mu neće dozvoliti da nastavi da laže narod".

"Idemo da onemogućimo diktatora da laže narod iz svoje fotelje, a kasnije ćemo se preseliti ponovo kod RTS-a", navodi se u saopštenju organizatora protesta.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak