Dnevni horoskop za 16.03.2019.

Republika 16.03.2019 11:37
Dnevni horoskop za 16.03.2019.
Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj period obeležiće promene na poslovnom planu i uvođenje novih elemenata u vaše poslovanje. Donećete odluku da proširite delokrug, što će podrazumevati primenu novih metoda rada. Novi izvor prihoda popraviće vašu finansijsku situaciju.
LJUBAV: Vaše polje komunikacije je pod vladavinom Merkura, koji je u ovom periodu retrogradan. To može da aktivira neki vaš stari problem u odnosu sa partnerom, pa su moguće nesuglasice i nesporazum. Slobodni Ovnovi mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.
ZDRAVLJE: Probavne tegobe.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Ulazak Urana u vaš znak najavljuje revoluciju u vašem poslovanju. Donećete odluku da uvedete nove elemente i unapređenje tehničkog tipa. To će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju. Retrogradni Merkur može da stvori zastoj u prilivu novca.
LJUBAV: Neophodno je da provodite mnogo više vremena sa partnerom, jer može da dođe do udaljavanja. Osećate zamor rutinom u svakodnevici, pa je neophodno da se više angažujete i više izlazite sa vašim partnerom. Slobodne Bikove očekuje izlazak sa jednom šarmantnom Vagom.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Retrogradni Merkur boravi u vašem polju karijere. Akcenat je na završavanju važnih poslova ili rada na ranijem projektu. Neophodno je da se za momenat zaustavite i da ne započinjete nešto novo dok ne završite posao od ranije. Neko od vaših saradnika gradi rivalski odnos sa vama.
LJUBAV: Prećutali ste neke stvari partneru i to može da probudi sumnju kod njega. Iz tog razloga, možete proći kroz krizu poverenja. Potrudite se da otvorenim razgovorom to prevaziđete. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju privlačnu osobu preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Ulazak Urana u vaše polje poslovne saradnje ukazuje na to vas u ovom periodu očekuje novo poglavlje. U prilog tome govori i Mars, koji tu boravi, što ukazuje na intenzivan rad na proširenju kruga saradnika. Obnovićete staru saradnju.
LJUBAV: Uspešno ćete prevazići stari problem koji se s vremena na vreme pojavljivao u odnosu s partnerom. Imate osećaj da vam je potrebno nešto novo, pa ćete odlučiti da zajedno s partnerom odete na put. Slobodne Rakove očekuje ljubavna avantura sa osobom koju poznaju preko posla.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Uran u vašem polju karijere naglašava nešto bitno novo u okviru vaše radne pozicije. Očekuje vas novi krug dužnosti kakve do sada niste obavljali. Ukoliko ste planirali da sarađujete sa nekom stranom kompanijom ili da putujete u inostranstvo, ovaj period stvoriće vam dobru šansu za to.
LJUBAV: Previše vremena posvećujete poslovnim obavezama i partner može da vam prigovori da se oseća zapostavljenim. Shvatite to vrlo ozbiljno i promenite uobičajene navike. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.
ZDRAVLJE: Solidno.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Akcenat bi trebalo da bude profesionalno usavršavanje i priprema za dalji napredak u karijeri. Sada je više vreme pripreme nego akcije. Device koje imaju privatni biznis nailaze na prepreke i zastoj. Zato je važno da imate rezervni plan i da ga se pridržavate.
LJUBAV: Uspešno ćete prevazići razlike u stavovima sa partnerom, koje su naglašene u poslednje vreme. Planete vam pružaju podršku da krenete u novu etapu koja će vam omogućiti daleko veće zbližavanje. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla.
ZDRAVLJE: Odmorite se.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Boravak Urana i Marsa u vašem polju prometa može vam doneti neočekivan splet okolnosti. Taman kad pomislite da vam je konačno krenulo, odjednom može da usledi zastoj. Zbog toga pripremite rezervni plan i spremite se na to da improvizujete rešenja.
LJUBAV: Slobodne Vage imaće brojne prilike da upoznaju potencijalnog partnera. Možete upoznati osobu u znaku Ovna ili Vodolije, sa kojom vrlo brzo možete imati strastvenu ljubavnu avanturu. Vage koje su u vezi razmišljaju o zajedničkom putovanju koje će oživeti stari žar.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Glavna tema ovog perioda jeste poslovna saradnja. Boravak Urana i Marsa u vašem polju poslovnih odnosa intenziviraće vašu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Očekuju vas brojni sastanci i uvođenje novih metoda rada, kao i proširenje delokruga.
LJUBAV: Škorpije očekuje obnavljanje komunikacije sa osobom koja im je ranije mnogo značila. Međutim, povratak bivše ljubavi doneće nove izazove, ali i strah od toga da se scenario ne ponovi. Škorpije koje su u vezi uspešno će rešiti jedan važan problem koji ih je dugo mučio.
ZDRAVLJE: Odlično.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Uran i Mars u vašem polju poslovanja i privatnog biznisa podstiču vas da krenete u potpunom novom pravcu i da uvedete nove elemente u vaše poslovanje. Period je povoljan za to da započnete pripreme za osamostaljenje, usavršavanje i pokretanje sopstvenog preduzeća.
LJUBAV: U okviru vaše porodice postoji jedan problem koji se s vremena na vreme javlja. U ovom periodu taj problem može da kulminira, ali će ovog puta zahtevati da se svi zajedno udružite u njegovom rešavanju. U tome ćete uspeti zajedno sa partnerom.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Za sve one koji se bave kreativnim zanimanjem, prosvetom ili dizajnom, prelazak Urana u polje kreativnosti i hobija donosi nešto bitno novo. Možda ćete od svog hobija napraviti izvanredan izvor dodatnog prihoda ili ćete ostvariti finansijski napredak kroz kreativno izražavanje.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom biće isprekidan u ovom periodu, bilo da je reč o vašim poslovnim obavezama ili putovanjima. To može uzrokovati i unutrašnju distancu između vas, pa je neophodan oprez. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo preko posla.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Planete vam pružaju podršku da završite jednu etapu u karijeri i započnete novu. Trenutna konstelacija vam donosi totalnu reorganizaciju poslovanja, kao i neke bitne nove radne metode koje ćete usvojiti kako biste posao postavili na drugačije temelje.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz transformaciju. Rešili ste da nešto bitno promenite, nešto što će biti na obostrano zadovoljstvo. Poći će vam za rukom da rešite jedan bitan egzistencijalni problem koji se tiče stambenog prostora u kojem trenutno živite.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Poseban uspeh očekuje vas u okviru privatnog biznisa i sklapanja sporazuma o dugoročnoj saradnji. Uran u vašem polju komunikacija doneće vam novi krug saradnika i početak novog poglavlja u okviru poslovne komunikacije. Uvodite nove metode rada.
LJUBAV: Ovaj period može da doprinese tome da se osetite neshvaćenim. Ma šta da uradite ili kažete, ispada kao da u nečemu grešite. Otvoreno porazgovarajte o tome, ne prećutkujte stvari. Slobodne Ribe očaraće jedna zanosna Devica koju će upoznati preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Dobro.                                        


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak