Iza dečjeg lica krio se monstrum: Ovo je Đorđe (24) koji je brutalno unakazio svoju devojku Ivanu

Kurir 15.03.2019 13:38
Iza dečjeg lica krio se monstrum: Ovo je Đorđe (24) koji je brutalno unakazio svoju devojku Ivanu


Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada!Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada!  

Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu. 

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli. 

Kako se saznaje, Đorđe je inače student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.  

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.  

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrejao peglu i opekao ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isekao lice.   

Pretučena devojka je navodno sama otišla u Hitnu pomoć i prijavila šta se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije. 

Kako se saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama. 

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak