Katarina Grujić: Izdržavala sam momke, samo su me iskorišćavali!

Mondo 13.03.2019 17:36
Katarina Grujić: Izdržavala sam momke, samo su me iskorišćavali!


Pevačica Katarina Grujić tvrdi da su mnogi bili sa njom u vezi iz koristi.Pevačica Katarina Grujić je česta tema tabloida kada je njen ljubavni život u pitanju. Prvo je bila u ljubavi sa Borisom Stamenkovićem, potom sa Nemanjom Buhom, a nedavno se zamalo i udala za izvesnog Nikolu. Međutim, nijedna od tih ljubavi se nije lepo završila...

"Čula sam da su momci bili sa mnom iz koristi. Izdržavala sam ih, plaćala im ručkove, večere, putovanja, davala pare...", otkrila je ona za "Informer Hit" i dodala da nikada nije gledala novčani status partnera.

"Ne gledam da li je muškarac situiran, jer nikada nisam zavisila od njih. Nijedan s kojim sam bila nije radio koliko sam ja radila, niti je bio ambiciozan kao što sam ja. Ne smeta mi da manje zarađuje od mene, ali mi smeta da ništa ne radi. A, bilo je i toga, nažalost. Međutim, odlučila sam da takve greške više ne pravim", istakla je ona.

Ona je otkrila i da veruje da su je mnogi varali, ali da "nema dokaza za to", kao i da će ubuduće mnogo više paziti i slušati najbliže kada je odabir emotivnog partnera u pitanju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak