Put Britni Spirs od zvezde do klinike za rehabilitaciju: Nervni slomovi, usponi i padovi pratili su je tokom celog života

Kurir 12.03.2019 16:33
Put Britni Spirs od zvezde do klinike za rehabilitaciju: Nervni slomovi, usponi i padovi pratili su je tokom celog života


Britni Spirs privlači pažnju od svog pojavljivanja, a postala je poznata po usponima i padovima koji je prate kroz karijeru. Optuživali su je da je loša majka, zbog droge i alkohola izgubila je starateljstvo nad sinovima, a jedan nervni slom joj je pomerio tlo pod nogama.Pop prinzeca je 20 godina na muzičkoj sceni,  a njen buran život odvijao se sve vreme pod budnim okom medija. Nakon poljupca sa Madonom na dodeli MTV nagrada 2003. godine, život popularne plavuše kreće nizbrdo.  

2004. je bila u braku punih 55 sati sa svojim školskim drugom sa kojim se venčala u Las Vegasu.  

Britni ubrzo upada u haotičan period sa svojim plesačem Kevinom Federlajnom.  

Nakon par meseci zabavljanja Kevin i Britni su se venčalii ostvarili kao roditelji.  

Nakon razvoda od Kevina, pevačica doživljava potpuni fijasko u životu.  

Odaje se porocima i u javnosti sve češče biva viđena u jako lošem izdanju. Partijanje, droga, alkohol bili su njena svakodnevica što je 2007. godine rezultiralo gubitkom starateljstva nad decom.  

Britni tada doživljava nervni slom pred očima javnosti i završava na klinici za rehabilitaciju.  

Nakon oporavka Britni se vraća na muzičku scenu i ponovo osvaja top liste. ŽUbrzo nakon oporavka Britni uspeva da povrati pravo da viđa svoje sinove i svoj život počinje iznova.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak