'Nisam dobro, molite se za mene': Džastin Biber iskreniji nego ikad

Noizz 12.03.2019 09:35
'Nisam dobro, molite se za mene': Džastin Biber iskreniji nego ikad


Džastin Biber prolazi kroz veoma teško životno razdoblje. Na Instagramu se obratio svojim fanovima i nakon ovih reči svi se boje za njegovo zdravlje.Pevač Džastin Biber jedan je od najpoznatijih muzičara na svetu, i na prvi pogled deluje kao da ima sve što smrtnik može da poželi - uspeh, slavu, novac, moć, pored sebe ženu koju voli, porodicu koja ga podržava... Ipak, činjenica da i on vodi teške unutrašnje borbe poput svih nas govori mnogo o ljudskoj psihi i konceptu sreće, ali i o depresiji kao problemu koji nikoga ne šteti, pa ni najveće među nama.

Biber se obratio svojim fanovima na Instagramu otvorivši im se iskreno o osećanjima koja ga muče, sa kojima se mnogi od nas susreću svakodnevno, a o kojima se, nažalost, i dalje tako retko priča.

"Samo sam želeo da vas uputim šta mi se dešava, nadajući se da će moje reči dopreti do vas. U poslednje vreme mi je jako teško. Osećam se odsečeno i čudno... Obično se povratim iz ovakvih stanja pa nisam zabrinut, ali sam ipak želeo da vas zamolim da se molite za mene. Bog je veran i vaše molitve stvarno deluju..." napisao je Biber.u.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak