Najpopularnija boja sezone je pravo iznenađenje - pristaje svakom tenu, savršeno se kombinuje

Telegraf 12.03.2019 08:46
Najpopularnija boja sezone je pravo iznenađenje - pristaje svakom tenu, savršeno se kombinuje


Modni stručnjaci su najavljivali jedno, ali desilo se nešto što nikako nisu očekivaliIako je po svemu sudeći 2019.  godina bila najavljena kao godina neonskih i jarkih boja, desilo se upravo surotno. Ove godine hit će biti bledožuta boja koja pristaje svakom tenu.

Boja koja se već sada istakla kao najpopularnija kako na modnim pistama, tako i na društvenim mrežama je nežna i suptilna pa je, za razliku od neonskih, uklopiva uz svaki odevni komad.

A reč je o bledožutoj nijansi, poput boje putera, koja je preplavila Instagram i nametnula se kao vodeći trend za nadolazeće proleće.

Iako je žuta boja poslednjih godina veoma popularna, njena najnežnija varijanta ima drugačiji efekat od jarke pa ju je i puno lakše kombinovati. A upravo to što se slaže baš sa svim bojama, čini je i osvežavajućom zamenom za klasične neutralne nijanse, poput bež.

Obucite odeću u ovoj boji i bacite tamnu odeću koju ste nosili tokom cele zime. Nosite suknju, haljinu, pantalone ili džemper u svetlo žutoj boji, uklopite sa džinsom, kul salonkama i napravite dobitnu modnu kombinaciju.

Dakle, zaključili smo da je popularna, pristaje svakom tenu i lako se kombinuje pa verujemo da vam ne treba više razloga da se i vi ove sezone zaljubite u bledožutu boju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak