Slavko Beleslin napravio haos u Beogradu: Divljao na parkingu, policija ga privela

Blic 08.03.2019 13:50
Slavko Beleslin napravio haos u Beogradu: Divljao na parkingu, policija ga privela


Poznati voditelj informativnog programa Slavko Beleslin napravio je, kako "Blic" saznaje, veliki incident na parkingu Beton hale sinoć oko jedan sat iza ponoći.Naime, incident se dogodio u donjem delu grada, na parkingu popularne Beton hale, a izazvao ga je voditelj Slavko Beleslin koji je u jednom trenutku, kada se posvađao sa ljudima koji rade na parkingu, svojim vozilom marke "Tojota" preprečio izlaz sa parkinga.

- Oko jedan sat iza ponoći, u Karađorđevoj ulici, radnik Parking servisa prijavio je problem, a policija je odmah došla na lice mesta. Konstatovali su da je Slavko razbio prozor u kućici u kojoj sedi radnik, ali i da mu je staklo raseklo ruku. Policija je privela voditelja i dobio je krivičnu prijavu za uništavanje tuđe stvari - kaže izvor za "Blic".

Slavko je čak hteo da provali u kućicu radnika i počeo je da udara nogama i rukama po njoj.

U jednom trenutku, Slavko je razbio staklo i isekao ruku. Inače, pretpostavlja se da je razlog incidenta, navodno, to što voditelj u tom trenutku nije imao novac za parking. Policija je, kako saznajemo, došla na lice mesta, privela ga i napisala mu krivičnu prijavu.

Podsetimo, Slavko Beleslin imao je veoma težak kraj 2018. godine, kada se razveo od višegodišnje partnerke.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak