Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: Veza nikada nije crno-bela

Gloria 08.03.2019 13:44
Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: Veza nikada nije crno-bela


Glumica Anđelina Džoli dala je jedan od retkih intervjua za Entertainement Today u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita.Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže:

Veza nikada nije crno-bela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo videti na isti način, razlike u vaspitavanju dece su nas najviše naterale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje dece i ne želim previše da pričam – rekla je Anđelina za Entertainement Today.


Ona je dodala kako je od samog početka želela da biznis Keto Pure bude samo njen posao, pa se Bred osetio odbačenim od prvog dana.

Nisam osećala obavezu da marim kako će se on osećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam želela da uspem i da sam uložila celo svoje srce da napravimo savršen produkt.

Keto Pure koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju.

Ceo život sam bila opterećena da održim kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspela da pokrenem ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može da kupi svako po razumnoj ceni – rekla je Anđelina, preneo je B92.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak