Velika tuga za poginulim inženjerom: Porodica neutešna, Veternik zavijen u crno

Alo 07.03.2019 12:02
Velika tuga za poginulim inženjerom: Porodica neutešna, Veternik zavijen u crno


Građevinski inženjer iz Veternika, koji je prekjuče pao sa višespratnice u izgradnji u Novom Sadu, bio je najbolji student FTN, a nedavno se i oženio devojkom s kojom se zabavljao šest godinaMoj brat nije umro! I nikada neće umreti za nas. Pre pet meseci se oženio Milenom. Zabavljali su se šest godina. Prošlog meseca su bili na skijanju, a gledajte je sada, treba da ga sahrani.

Ovim rečima započeo je svoju tragičnu ispovest rođeni brat Vladana Sudara (30) iz Veternika, građevinskog inženjera koji je juče poginuo kada je pao sa četvrtog sprata građevine koja se nalazi na uglu ulica Hilandarske i Masarikove u Novom Sadu.

Nesrećni Vladan je, podsetimo, nakon pada prebačen u Urgentni centar s teškim povredama, ali je uprkos naporima lekara ubrzo preminuo.

- O mom bratu niko vam neće reći jednu ružnu reč, to garantujem. Svi će ga pamtiti po dobroti, njegovom blaženom osmehu - s poslednjim atomima snage kazao je za Kurir Vladanov brat.

On kaže da je Vladan bio najbolji student tehničkih nauka.

- Odmah se i zaposlio. Šest godina je u toj firmi radio. Tog kobnog jutra, kada su nam javili da je povređen, ni ja ni snaja nismo mogli da poverujemo - ispričao je brat, dodajući da će Vladan u sredu biti sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Kako se saznaje, mladić je radio na gradilištu firme "Volf invest" iz Novog Sada, a pao je na kolovoz s četvrtog sprata, sa visine veće od deset metara. I dalje je nepoznato zbog čega je inženjer bio na četvrtom spratu gradilišta. U jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, pao je na beton, a zajedno s njim i deo dizalice pored koje je stajao.

- Prizor je bio jeziv. Trenutak kada je pao nisam video, ali sam začuo neku galamu. Kada sam izašao da proverim šta se dešava, ugledao sam muškarca kako leži na betonu - ispričao nam je na mestu nesreće jedan mladić koji je bio u obližnjem lokalu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak