JK se emotivnom porukom oprostila od majke: Ne brini, lepotice moja

Mondo 05.03.2019 11:10
JK se emotivnom porukom oprostila od majke: Ne brini, lepotice moja


Pevačica se emotivnom porukom oprostila od majke, koja će biti sahranjena u sredu na Novom bežanijskom groblju.U nedelju je preminula novinarka Divna Karleuša, majka pevačice Jelene Karleuše.

Iza Jelene su teške nedelje - najpre su tabloidi pisali o mogućem razvodu, da bi zatim fudbaler Ognjen Vranješ objavio njene navodne gole fotografije i poruke koje mu je slala.

Taj slučaj epilog će dobiti na sudu, a tek što se cela stvar stišala, Jelenu je stigao drugi udarac, pošto je njena majka preminula nakon borbe sa teškom bolešću.

"Mila moja lepotice, pobednice moja, moj veliki borcu. Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela. Ponosu moj, ljubavi moja, lepa, nasmejana... Spavaj mirno, anđele moj," napisala je Jelena u čitulji objavljenoj u domaćoj štampi.

Sahrana Divne Karleuše biće u sredu u 14.30 na Novom bežanijskom groblju.

Karleuša je od samog početka karijere isticala da joj je majka Divna najveća podrška i uzor. Jelenin otac je kriminalistički inspektor Dragan Karleuša, od kojeg se njena majka razvela dok je Jelena još bila mala, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Divna se od 2016. borila sa teškom bolešću.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak