Džoni Dep tužio bivšu suprugu: Šta stoji u tužbi teškoj 50 miliona?

Mondo 05.03.2019 11:05
Džoni Dep tužio bivšu suprugu: Šta stoji u tužbi teškoj 50 miliona?


Pre nekoliko dana, u jeku snimanja filma 'Minimata' u Beogradu, Džoni Dep je tužio bivšu suprugu i traži od nje 50 miliona dolara odštete!Herdova je 2016. optužila Džonija da je bio nasilan u braku, a epilog njihovog razvoda je sedam miliona dolara koliko je Amber dobila da bi prestala da priča o tome.

Herdova je, ipak, krajem prošle godine napisala kolumnu za "Vašington post" u kojoj je rekla da je "osetila punu snagu gneva javnosti" protiv žena koje progovore o nasilju.

Iako je u prvi mah objavljeno da je Dep tužio bivšu suprugu upravo ovim povodom - člankom u kojem ga je nazvala nasilnikom, advokati holivudskog glumca otkrivaju da to "nije sve". 

Dep će na sudu dokazati da nije nasilnik, ali i da ga je glumica Amber Herd varala s Elonom Maskom dok su bili u braku. Tačnije, afera s prvim čovekom Tesle počela je MESEC DANA po izgovaranju sudbonosnog "da".

"Viđali su se kada je Džoni Dep snimao filmove, i to veče, za koje Herdova optužuje Depa da je bio nasilan, Mask je imao pristup njihovom domu. Isto veče kada je svoje modro lice predstavila svetu", stoji u tužbi teškoj 50 miliona.

Advokati Džonija Depa kažu da će dostaviti dokaze i na sud dovesti svedoke i snimke sa 87 kamera.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak