Užasna nesreća u Novom Sadu: Inženjer (30) preminuo posle pada sa gradilišta

Kurir 04.03.2019 13:11
Užasna nesreća u Novom Sadu: Inženjer (30) preminuo posle pada sa gradilišta


Iz KCV su saopštili da je u prepodnevnim časovima u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kolima hitne pomoći dovezena muška osoba sa višestrukim povredama celog telaMUŠKARAC S. V.  preminuo je jutros u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, od posledica povreda zadobijenih prilikom pada sa gradilišta.

Tridesetogodišnji inženjer S.V. preminuo je od povreda koje je zadobio prilikom pada sa visine na gradilištu u Novom Sadu, na uglu Masarikove i Hilandarske ulice, javljaju novosadski mediji. 

Iz Kliničkog centra Vojvodine saopštili su da je u Urgentni centar primljen muškarac sa višestrukim povredama celog tela, koji je nakon pokušaja reanimacije preminuo. 

"U prepodnevnim časovima u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kolima hitne pomoći duvezena je muška osoba S. V. (1989. god) sa višestrukim povredama celog tela. Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt oko 10 časova u UC KCV", navedeno je u saopštenju. 

Tragedija se dogodila danas oko 8.30 časova na gradilištu na uglu ulica Hilandarske i Masarikove. Muškarac je, kako saznajemo, pao sa krova višespratnice koja su gradi.

Policija, tužilaštvo i inspekcija rada su trenutno na terenu i uviđaj je u toku. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak